Ohlasy z kempu 1, 2

Máme za sebou první dva tréninky v plné rychlosti a konečně se začínáme dovídat více o formě hráčů případně o tom, jak se jeví jejich boj o sestavu apod.

První den se nesl ve znamení 4 interceptionů obrany a hráči potvrzují, že se na turn overy (TO) hodně zaměřují, protože minulého roku přišel první až v pátém zápase a v konečném zúčtování nám tyto situace chyběly. Vynutili jsme si TO pouze v 8,4% rozehrávek soupeře a to nás řadí až na předposlední místo za minulý ročník. Horší byli jen Chargers. Jen v pěti utkáních jsme dokázali vzít soupeři míč více než jednou. Jestli chceme naši obranu dostat blíže ke hrotu ligy, musíme tuto činnost výrazně zlepšit.

Zmíněnou čtyřku interceptionů si připsali S Trey Marshall, LB Alexander Johnson, CB Bryce Callhan a CB Michael Ojemudia. Věřím, že tlak v podobě Caseyho, Millera a Chubba bude dostatečně účinný, aby se QB sopupeřů častěji trefovali do našich rukou.

GM John Elway dříve prohlásil, že obrana bude muset ze začátku sezóny mladý útok nést na svých zádech, ale Kareem Jackson se toho nebojí. Věří, že v obraně máme dost kvalitních hráčů, veteránů, kteří budou dobří lídři týmu i v krušných časech. Ale také se mu líbily časné zážitky s útokem plným talentu.

Jerry Jeudy vypadá připraveně a je jedním z velkých pozitiv současných tréninků. Zatím pracuje většinou s druhým týmem proti druhé obraně a nedělá mu problém vytvořit si co rozehrávku separaci od obránce. A ukazuje také spolehlivost rukou, případně akceleraci po zachycení.

I na jeho adresu se vyjádřil safety Kareem Jackson: „On má velmi neortodoxní způsob běhání route. Mluvili jsme o tom dnes. On může měnit směry dovnitř a do vnějšku lépe, než kdokoli koho jsem kdy viděl. On je sice nováček, ale jeho nasazení, způsob jakým mění tempo, předstírané pohyby jsou všechno velmi zřídka viděné dovednosti,“

Lloyd Cushenberry III trénuje s druhým týmem a centra v prvním útoku nyní hraje Austin Schlottman, který zatím odehrál všechny rozehrávky před Drew Lockem. Jake Rodgers se dělil o porci s Elijhahem Wilkinsonem na pravém tacklu. Nová akvizice Demar Dotson zatím s týmem netrénoval zatímco se aklimatizuje a učí schémata.

Letem prvním dnem: Courtland Sutton si připisuje zachycené přihrávky z rukou Drew Locka. Jeudy, Hamler, Trinity Benson a Kendall Hinton si vyzkoušeli několik kick returnů něhem tréninku třetí fáze. Všichni ale míč nechytali ze vzduchu, ale začínali s míčem v rukou. Yiadom, Bausby se dělili o rozehrávky třetího cornera. Safety Marshall si vyzkoušel hru s prvním týmem. Veterán Casey ukázal svou dovednost, když se prosmýkl kolem Glasgowa a donutil Locka k improvizaci. Hamler si připsal zachycení prvního dne při hluboké přihrávce Jeffa Driskella: (https://twitter.com/i/status/1294359637475700736).

Nejlepší dojem z prvního dne udělali Jeudy, Callahan, Gordon, Lindsay a odepisovaný TE Jake Butt.


K.J.Hamler v akci proti Devontae Harrisovi. Jen se podívejte. Hra KJH nebude jen o rychlosti. https://twitter.com/i/status/1295102951158099969


Už druhého dne Fangio poněkud přitopil pod kotlem pass rushe a udělal QuarterBackům trénink o to zajímavější. Pdle pozorovatelů vypadal Drew Lock dobře. I přes velký tlak se ukázala nazkoušená souhra mezi ním a Suttonem. Lock si připsal 13/17 přihrávek při 25 drilech druhého dne, 6/7 pak při hře 7 na 7.

Todd Davis o Lockovi: „Vypadá velmi dobře. Miluju jakým způsobem dokáže reagovat na změny a zkouší házet do malých oken. Miluju jak rychle dokáže odhodit míč, když vidí, že se WR routa otevírá nebo hází podle toho jak se hra vyvíjí. Líbí se mi, co nám ukazuje a vidím, kam se může v budoucnu ještě posunout.“

Drew Lock zakončil druhý den 50 yardovou bombou na Suttona (A.J.Bouye). https://twitter.com/i/status/1295068386402082817

Sestřih z druhého dne: https://twitter.com/i/status/1295095989624348674

Jerry Jeudy si během druhého dne vyzkoušel i první útok (jako WR2 zatím nejvíce pracuje Tim Patrick). Krok zcela rozumný. S druhým týmem vypadal Jerry dobře a není času nazbyt při sehrání domnělého WR2 s Drew Lockem. Jeudyho jsme zkoušeli na všech možných WR pozicích – outside, slot, inside. A očekávejme podobný trend i během sezóny.

Po příchodu Melvina Gordona se tento hráč nechal slyšet, že jej Chargers nepoužívali správně. Tradiční kecy, řekl jsem si, ale MG v tréninku ukazuje, že by na tom mohlo být něco pravdy. Parádní akce na kraji útočné sestavy.

Vona Millera čeká desátý rok v profi lize, ale ve svém nasazení nepolevuje. Na Elijahu Wilkinsonovi si pořádně potrénoval sílu, rychlost i předstírané manévry a dělal tak Elijahovi z tréninku menší peklo. Svým nasazením pak ukazuje cestu veteránům i nováčkům. Von neváhal několikrát vysprintovat několik desítek yardů za unikajícími ofenzivními hráči, aby je zkusil dostihnout před skórováním pomyslného TouchDownu.

Letem druhým dnem: Shelby Harris znovu potvrzuje, že se do jeho rukou na Line of Scrimmage dobře trefuje. Drew Lock bez íčka, ale dvakrát trefil Shelbyho ruce. Tentokrát hrál na centru prvního útoku Patrick Morris. CB Bausby začínal na outside v nickel formacích. Trey Marshall připsal další íčko. Další íčka si připsali také LB Josh Watson a De’Vante Bausby. Demar Dotson zůstává u postranní čáry. Tentokrát jsme na RT viděli Elijaha Wilkinsona. Pokud bychom se měli řídit druhým dnem, bude třetím nejčastějším cílem mezi receivery Noah Fant. Drop si připsali WR Hamilton i WR K.J. Hamler, zato RB LeVante Bellamy chytl všechno co letělo jeho směrem. Jake Butt vypadá jako jeho zdravé já. Lindsay definitivně potvrzuje jak hodně zapracoval na své pasové hře. Garett Bolles měl dobrý trénink (ťuk ťuk ťuk). Nováček McTelvin Agim měl pár dobrých momentů včetně skládky pro ztrátu po projití středem OL. Třetí den bude s plnou zbrojí.


Zdravotní okénko: Během jednoho z tréninků si WR Juwann Winfree poranil hamstring. Zatím nebyly sděleny bližší informace o vážnosti zranění a tak nevíme, kdy se bude moci připojit zpátky k týmu. Lehčí indispozici zaznamenal WR K.J.Hamler, ale měl by být v pořádku. Ze hry už dříve vypadl TE Austin Fort.

Buďte první, kdo vloží komentář

Přidat komentář