Ohlasy z kempu 12


Video sestřih z 12. dne

Justin Simmons a A.J. Bouye

Dnešní krátkou zprávu o dění v tréninkovém kempu začneme pochvalou CornerBacka A.J.Bouye. Hned na začátku týmových aktivit se mu podařilo efektně sebrat míč před Jerrym Jeudym. Pak navázal o něco později ubráněným pasem na Suttona a přidal další íčkem při špatné komunikaci mezi WR a QB.

AJB v roce 2017 zaznamenal 6 interceptionů a v dosavadním kempu to vypadá, že by na tuto sezónu mohl navázat i v našem dresu. Vic Fangio chválil Bouyeho instinkty, které když se dají dohromady se zkušenostmi, může se hráč pohybovat stále okolo míče a mít tak více příležitostí ke krádeži míče. AJB se ponořil do studia svých úkolů v novém systému a daří se mu.


Elijah Wilkinson a Demar Dotson

A je tu také to, co se čekalo. Bitva o pravého tackla začíná přituhovat. Demare Dotson, podepsaný 14. srpna, dostává víc a víc příležitostí. A dnes se postavil i na kraj první ofenzivní lajny. Vyzkoušel si jen pár rozehrávek, ale to může být jen první krok. I tak se Fangio vyjádřil, že jedničkou na pravém tacklu zatím zůstává Elijah Wilkinson a svůj post může jen prohrát. Wilkinson přitom lehce doplácí na návrat po zranění v mixu s vystavením účinků hry Vona Millera. A stejně jako Von se s tím nemazal ani Malik Reed. Uvidíme, jestli se Elijah dá dohromady natolik, aby mohl hrát na 100%.


Royce Freeman

V posledních dnech se pochvalně na adresu třetího z RunningBacků, Royce Freemana, vyjadřoval HC Fangio. I dnes ten třetí vzadu vystrkoval růžky. Při hře 11 na 11 se díky své robustnější stavbě prodral dírou v Line of Scrimmage a pak využil svou rychlost aby urval další yardy. A tak si i dnes vysloužil další zmínku: „Vidím u něj kus dobré práce. Je to RB s NFL kvalitou a zaslouží si být v našem týmu. Jsme požehnaní, že máme trojici tři parádní RB a skvěle si vede také nováček LeVante Bellamy.“


Jerry Jeudy a Von Miller

Tréninky Broncos zatím probíhaly v UCHealth Training Centeru, ale tam se tým vrátí až v pondělí. Sobotní trénink proběhne na Empower Field at Mile High.

Tento trénink navíc proběhne v duchu nejvíce podobnému skutečnému zápasu. Což znamená předzápasové zahřátí, výkop, poločasovou přestávku, atd. Trenéři budou dávat pozor na downy a vzdálenosti. Trenéři budou mít také omezené komunikační kanály. Nicméně i tak se budeme věnovat nácviku důležitých herních situací a nikoli zápasu jako takovému. Trenéři si tak od soboty slibují, co nejbližší simulaci zápasu při zachování nácviku tréninkových situací, které trénovat potřebujeme.

„Myslím, že je to z mnoha různých úhlů důležité. máme pár kluků, kteří na tom hřišti nikdy nebyli. Bude pro ně dobré si ten prostor osahat. To bude dobré i pro hráče, kteří už stadion znají. Vždycky je totiž dobré zažít tu atmosféru domácího hřiště. Použití výkopů navodí zápasový pocit. Sice to trénujeme i na UCHealth hřišti, ale tady to bude jiné. Vyzkoušíme si střídací proces při výměně hráčů různých rozestavení. Zatím si nejsme jistí, jaká budou pravidla pro hluk fanoušků, protože k tomuto tématu zaznívají různé informace. Určitě během soboty zapojíme v nějaké formě i hluk fanoušků. Ofenziva si musí vyzkoušet práci i v takových zhoršených podmínkách. Obrana taktéž. A jsou zde samozřejmě další benefity, které z tréninku na hlavním hřišti vyplývají. A určitě se sem vrátíme i před zápasem s Titány minimálně jednou.“


DaeSean Hamilton

Letem světem dvanáctým dnem:

Drew Lock byl i dnes pod neustálým tlakem, což jej nutilo využívat celou škálu dovedností. V jedné situaci scrambloval do pravé strany a krásnou přesnou 20-yardovou přihrávkou našel ruce Jerry Jeudyho, těsně bráněného Yiadomem.

Drew se nenechal rozhodit dobrou hrou AJB a bombou našel uvolněného Suttona v end zone po slant routě.

Během hry 7 na 7 Lock hodil 40 yardovou bombu na Alberta O, který musel předvést kvalitní zachycení v těsné obraně obou safetyů Simmonse i Jacksona. O chvíli později Albert přidal i zachycení Touch Downu.

Během 11 na 11 se ke skládce pro ztrátu probil Dre’Monte Jones.

Je docela těžké tipovat hráče na kraji sestavy s výhledem na speciální týmy, ale jedním z těch, kteří by sestavu udělat měli je Tyrie Cleveland, který vrší jeden povedený trénink za druhým.

Phillip Lindsay má také skvělý kemp. Tenhle náš štírek si každý den přináší kopec nevyčerpatelné energie.

Troy Fumagalli dostal více prostoru a předvedl zachycení přihrávky mířící za jeho záda.

Bryce Callahan předvedl dobré pokrytí Jeudyho v red zone drillech, když na Jerryho mířila Lockova přihrávka.

DaeSean Hamilton dál udivuje, když si připsal pár hezkých zachycení během drilu „hýbeme s míčem“.

Von Miller by si připsal minimálně jeden strip sack a vynutil si i nekompletní pas při hře čtvrtého downu.

Kareem Jackson srazil přihrávku v 11 na 11.

Lloyd Cushenberry III si opět zahrál všechny rozehrávky s první O-lajnou. Zatím je na výhru postu příliš brzy, ale Lloyd ukazuje proti hráčům jako je Casey nebo Harris solidní práci. Takže že by? Fangio se zmínil, že by chtěl mít jasno o všech startzerech týden před začátkem sezóny.

OG Netane Muti si vyzkoušel práci mezi Bollesem a Cushenberrym v pass rush drillech.

WR Tim Patrick, DL Mike Purcell, CB De’Vante Bausby a OLB Malik Carney se všichni vrátili do tréninkového naszaení po tom, co díky zranění vynechali dva dny.

Zranění tak limitují Juwanna Winfreeho, Michaela Ojemudiu a Alijaha Holdera. Hamler u postranní čáry, stejně jako Todd Davis.

Mimochodem Todd Davis při pohybu u postranní čáry vypadá už celkem slušně.


Buďte první, kdo vloží komentář

Přidat komentář