Ohlasy z kempu 9

Sestřih devátého dne

Po osmi dnech v plné rychlosti naši hráči trochu zpomalili na devátém tréninku, který trval 100 minut a byl veden beze zbroje. Původně byl v plánu jiný typ tréninku, ale trenéři plán změnili vzhledem k množícím se zraněním. Většinu času první týmy trénovali proti náhradním a vysokou intenzitu tak dnes nahradili mentální přípravou.

V dnešním tréninku šlo speciálně o nácvik situací, které můžeme čekat od našich prvních soupeřů. A také o vyzkoušení herních variant, kterých se náš útok od obrany nedočká a obráceně. Zkrátka takový ten druh tréninku kdy například zkoušíte hrát proti obraně 4-3, protože běžně hrajete proti 3-4. Obráceně to samozřejmě platí také, i obrana si vyzkoušela hru proti útokům, které naše ofenziva nevyužívá.

I přes menší rychlost hry jsme se dočkali pěkných highlightů. Drew Lock vykazoval velkou přesnost, jakou byste u těchto typů tréninků čekali. Noah Fant si připsal pár pěkných catchů, podobně jako Sutton či Jeudy. Lock kopmpletoval i na Gordona, který se opět vrátil na trávník a také na Freemana.

V obraně srazili přihrávky Chubb a Casey. Chubb si málem připsal i zachycení interceptionu. Alexander Johnson s Kareemem Jacksonem si připsali sražené přihrávky. První obrana hrála velmi dobře proti běhu v red zone drilech.


Justin Hollins

Za poslední tréninky padli hned dva ILB. Nejdříve to byl s lýtkem Todd Davis a pak si zápěstí zranil Justin Strnad. Zatímco Todd Davis by při snad mohl stihnout otvírací zápas proti Titánům, Strnad musí na operaci a ročník pro něj skončil. Davise budeme na ten první zápas hodně potřebovat, protože jde o spolehlivou skládací mašinu proti běhu a tak jej využijeme proti Henrymu. Mohu se jen domýšlet, ale atletický Strnad mohl být trenéry zamýšlen k hlídání sopupeřových Tight Endů. To je pryč.

Zatím jsme zareagoval tím, že jsme od OLB převeleli k jednotce ILB Justina Hollinse, který si tuto roli již vyzkoušel dříve a má podobné fyzické předpoklady jako Strnad (Hollins je o něco málo vyšší i těžší). Původně jsme jej chtěli hrát na OLB, ale holt situace se vyvinula tak, jak jsme si nepřáli a přesun Hollinse byl očekávaná volba, jelikož Justin pendloval mezi OLB/ILB již na univerzitě.

Jelikož si Hollins vyzkoušel ILB již minulý rok, musí co nejdříve vyhrabat znalosti, které se naučil a zamakat na explozivnosti a rychlém rozhodování, jelikož to je na ILB základ. Jak se říká „Kdo chvíli stál, už stojí opodál.“


DaeSean Hamilton

Při absenci Hamlera se na post pomyslného WR3 vrátil DaeSean Hamilton, který tuto nabídku zatím využívá. Včera měl sice dva dropy, ale taky zachycení 50-yardové bomby Locka. Dnes připisoval další catche včetně red zone TD. DaeSean zlepši lroute running, schopnost chytat a celkovou hru, než minulý rok.

O zajímavost se podělil Vic Fangio. Někdy v půlce minulého roku si Hamilton připsal drop, který těžce nesl. Vic si jej zavolal do kanceláře a ukázal mu drop jednoho z nejlepších WR v lize se skvělýma rukama. Hamiltonovi pak řekl, že každý občas nezachytí přihrávku, ale musí to nechat být a nesmí to ovlivnit jeho další hru. A Fangio si myslí, že si tuto lekcvi vzal DaeSean k srdci a i proto měl druhopu polovinu sezóny o dost lepší než začátek.


Marodka (s větším či menším zraněním): K.J.Hamler, Juwann Winfree, Michael Ojemudia, Alijah Holder, Justin strnad, De’Vante Bausby, Todd Davis, Malik Carney, Tim PAtrick, Austin Fort, Mike Purcell.

Držme si pěsti, aby hráčům zdraví drželo.


Vic Fangio poprvé na tréninku v modré

Letem světem devátým dnem:

S lehčím zraněním laborují De’Vante Bausby a Michael Ojemudia. Šanci na CB3 tak dostávají Isaac Yiadom a Davontae Harris.

I dnes se na centru první formace střídala kompletní trojice aspirantů (Cushenberry III, Morris, Schlottmann).

Trénink skončil čtyřminutovým dril koncovky záoasu, kterou Lock vyhrál pasem na na Nicka Vannetta.

Dnes poprvé Vic Fangio na trénink oblékl jiné než šedé oblečení. 🙂

I dnes měl dobrý den Royce Freeman. Svoje poslední výkony korunoval skvěle zaběhnutou routou a zachycvením přihrávky přes rameno.


Buďte první, kdo vloží komentář

Přidat komentář