Prohra v druhém týdnu! Broncos at Steelers 21 – 26

Stalo se to nejhorší, co se mohlo stát. V sezóně, kdy nám nejvíce záleží na tom, aby se útok sehrál, se kromě jiných zranil i Drew Lock. Současné odhady mluví o několika týdnech (2 – 6). Magnetická rozonance napoví více.

Kromě Locka si koleno poranil Courtland Sutton a nedohrál ani Dre’Mont Jones a DeMarcus Walker. Naše marodka se rozrůstá ďábelským tempem a počítám, že brzy přejmenujeme Broncos na Lazaret a nebo jen na Broncos „B“. I když to „A“ taky za moc nestojí.

Zápas a výkon našich barev mne velice zklamal. V tom malém vzorku, který měl Lock k dipozici mě nepřesvědčil, že to půjde. Po jeho zranění nastoupil Jeff Driskell a celý tým byl opařený až do poločasu. Překvapilo mě, že jsme se po přestávce dokázali zmátořit a pod vedením náhradního QuarterBacka a s probuzenější obranou zápas zdramatizovat a dokonce sahat po výhře, když jsme se dostali na dostřel jednoho TD a byli v red zone soupeře. „Zázrak“ jako se podařil Dallasu proti Atlantě se nekonal.

Extrémně mě vytočil způsob vedení zápasu, který nevykazoval známky toho, že bychom si byli vědomi slabých a silných stránek soupeře. Ofenzivní lajna hořela a neviděl jsem, že bychom jim paly callingem byli schopni pomoci. Postrádal jsem přehození atakujících obránců, screeny, nebo krátké pasy jakými si nás vychutnali Titáni.

Jeff Driskell po pauze hrál lépe než jsem čekal, ale jeho způsob přijímání sacků je příliš bázlivý a včasný odhod byl několikrát na místě. Tento negativní pocit si u mě ale napravil druhou půlí, kdy šance našeho týmu vydupal z popela.

Nás pass rush neexistoval. Když jsme se spolehli na více hráčů v tlaku, blitzy, hned byl vidět rozdíl. Ale po hříchu jsme se k této taktice uchýlili až ve druhé půli a tak pohodlí Big Bena za Ofenzivní lajnou se TŘEMI náhradníky celý první poločas nikdo nevyrušil. A tma se rozhodlo.

Opět jsme se postříleli do vlastních nohou. Drew Lock fumble. Sutton nadražený míč do interceptionu. Vydrbat se z pozice na FG vlastními chybami. O safety raději ani nemluvím, to by jednomu prdla žilka a co pak? To bych se za týden proti Bukanýrům nemohl zase vztekat.

Nadávání na chvilku přeruším několika pozitivy. Noah Fant paráda. 4 catche za 57 yardů, 1 TD a 1 2-bodová konverze. Jednoduché. Druhý zápas a Fant podruhé mezi hvězdami zápasu. Proč na něj nehrajeme více, netuším.

Melvin Gordon se povedl. V minulém utkání se po zranění Lindsayho rozběhal a proti skvělé obraně Steelers hrál skvěle. Přišly mnusové yardy, ale 70 yardů po zemi při 19 bězích a dvě zachycené přihrávky pro 14 yardů a TouchDown jsou dobrý počin. Zachycení TD přihrávky epesní.

KJ Hamler se po zranění hamstringu zapojil do ostrého zápasu a přišlo mi, že do toho z našich barev dal nejvíce „srdíčka“. 3 zachycení pro 48 yardů a hodně dobrá ukázka toho, co z něj můžeme mít.

Po prvním záase se na Justina Simmonse snesla trocha kritiky, ale proti Steelers šlo o nejlepšího obránce v našem týmu. byl skoro všude a takto by měl hrát stále.

Mike Purcell si připsal náš jediný sack a také 1 ze tří QB hitů. Alespoň někdo se na Bena dostal.

A pozor. Pochvala míří i za Garettem Bollesem. Ano dostal penaltu za držení, letos první, ale výkon našeho často kritizovaného tackla byl nejlepší z naší OL.

Tak jsme si trošku spravili chuť, ale nebojte, je tu další kolo z opačného soudku. Speciální týmy předvedly OTŘESNOU coverage. Děsivou. Jediné, co omlouvá třetí fázi je to, že šlo o první ostrý zápas (proti Titánům se jen překopávalo hřiště). Navíc returny se skládkami se ze strachu ze zranění netrénovaly. No když koukám na naše zraněné, tak je to stejně jedno.

Sam Martin měl dobrý první zápas a psalo se, že jsme konečně našli puntera. No jeho dnešní výkon doufám už nikdy ale nikdy nezopakuje a bude jen lepší. V kritické chvíli selhal a místo stavu 24 – 24 to vedlo k 21 – 26.

Na Elijaha Wilkinsona bylo tohle utkání moc. V plné kráse se potvrdily zprávy z kempu, kdy si jej Miller mazal na chleba. Zvážíme náhradu Demarem Dotsonem, jestli je tento veterán připraven?

Pass rush mě zklamal a má za mě proto dva odstavce nadávek. Kde kluci byli nevím. Tři náhradníci v OL soupeře a my jsme se nedokázali prosadit. To nebylo dobry Vicu.

Michael Ojemudia měl také povedný první zápas, aby proti Steelers vyloženě propadl. Michael dropl jasnou interception, po které soupeř skóroval první body. Šly přes něj dva TD a několik Benových přihrávek. Před zápasem jsem si přál na CB2 Bausbyho jako zkušenějšího vnějšího CB. chápu, že mladíci si musí projít i takovými zkušenostmi, ale dnes nás tyto zkušenosti stály vyrovnanější zápas.

Co dodat? Snad se dá Drew Lock co nejdříve dohromady a převezme útok zpátky do svých rukou. Stále máme před sebou dlouhou sezónu a potřebujeme vědět, jestli tlak FQB Drew ustojí.

Buďte první, kdo vloží komentář

Přidat komentář