Week 3: Tampa Bay Buccaneers at Denver Broncos – Preview

Doufal jsem, že na třetí týden půjdeme s bilancí 1-1. Jak Titány, tak Steelers jsem považoval za hratelné soupeře, proti kterým by se jedna výhra urvat dala. Předpoklad se sice potvrdil, s oběma soupeři jsme sahali po výhře. Nicméně výsledkově se nezadařilo a byť bych mohl svést prohry na nepřízeň osudu, tak to neudělám. Nemá smysl brečet nad citelnou marodkou, když si komplikace děláme hlavně sami. Trenéry počínaje a hráči napříč celým týmem konče.

Asi všichni tušíme, že stojíme na prahu, který bude znamenat možnost hrát o Play Off a nebo jen dohrajeme sezónu s tím, že zaučíme nováčky a novou sílu načerpáme v offseason s hráčskými a případně trenérskými změnami.

Je to prostě tak, že když se podíváme na naše rozlosování (níže), musíme vyhrávat, kde se dá. Navíc s naší bilancí 0 – 2 si další prohry se soupeři, které „máme šanci“ porazit zkrátka nemůžeme dovolit. Buď zabereme teď nebo nás čeká po třetím týdnu akorát dohrání sezóny. Opět bez Play Off a opět s negativní bilancí. Ano až tak neutěšená naše situace je.

Pokud se jedním okem podíváme na naše rozlosování v tabulce výše a druhé oko upřeme na dosavadní výkony a výsledky týmů, které nás letos ještě čekají, tak kromě pořádného švidrání, přijdeme na jednu věc: V druhé polovině sezóny, která následuje po bye weeku, hrajeme jen s jedním papírově slabým týmem (Panthers).

Situace je jasná. Chceme-li s touto sezónou ještě něco udělat, musíme co nejvíce výher urvat už v první polovině sezóny. A případně se na „momentu“ svézt do poloviny druhé. A to vše bez starting QuarterBacka Drew Locka. Nejlepšího obránce Vona Millera. Nejlepšího útočníka Courtlanda Suttona. Bez A.J.Bouye, Phillipa Lindsayho, Dre’Monte Jonese, DeMarcuse Walkera, Marka Barrona a dalších. Zato s nováčky na důležitých postech WR 1/2, CB2, C.

Realita je taková, že nečekám zázraky. Ale čekám, že se o ně pokusíme a že to na trávníku půjde vidět. A chci to vidět už tuto neděli večer.


Tampa Bay Buccaneers (1 – 1) at Denver Broncos (0 – 2)

Jeff Driskel pozvedl prapor Broncos proti Steelers. Naváže na druhý poločas druhého týdne a strhne tým k první výhře 2020?
  • Kde: Empower Field at Mile High, Denver, Colorado
  • Kdy: 27. září 2020, neděle, 22:25 CET

Zdravotní okénko

Tato sekce bude příště asi už místo nadpisu. Letošní lazaret je už nyní na úrovni posezónního stavu. Mantra „Next man up“ tak dostává v našem podání úplně nový rozměr.

  • DENVER Broncos
  • Von Miller – OLB – Kotník – OUT (IR)
  • Courtland Sutton – WR – Rameno – OUT (IR)
  • A.J.Bouye – CB – Rameno – OUT (IR)
  • Dre’Monte Jones – DL – Koleno – OUT (IR)
  • Mark Barron – ILB – Hamstring – OUT (IR)
  • DeMarcus Walker – DL – Lýtko – OUT (IR)
  • Phillip Lindsay – RB – Palec – Doubtful (OUT)
  • Shelby Harris – DL – Quetionable
  • Trey Marshall – S – Quetionable
  • Davontae Harris – CB – Questionable
  • Jerry Jeudy – WR – Questionable
  • Tampa Bay Buccaneers
  • Nikdo důležitý

Hahahaha. U nás budou hrát v základu uklízečky, ale Tampa komplet.


Statistické okénko

Základní statistiky obou dnešních soupeřů

Tampa Bay Buccaneers

Obranu měli Buccaneers kvalitní už minulý rok. A po defenzivě Titánů a Steelers náš útok čeká další více než solidní jednotka, která prověří naše schopnosti. Co uděláte, když máte backup QB, ale schopného RB? Budete běhat, co to dá že? No tak proti Tampě toto nezabere. Přes Ndamukonga Suha, Vita Veu, Devina Whitea, Lavonte Davida se bude běhat dost blbě. Doplňte je o pass rushery Jasona Pierre-Paula a Shaquila Barretta. A vidím, že ani dnes si ofenziva Broncos neustele na růžích. Jedinou slabinou je snad menší sehranost floridské secondary.

Všichni víme, že právě do Buccaneers přestoupila žijící „legenda“ Tom Brady. Každý také ví, že se za Bradym oddůchodoval Rob Gronkowski. Tom Brady věděl co dělá. Tým z Tampy postrádal jen spolehlivého vůdce útoku a lepší OL. Ofenzivní linii doplnili Bucs draftem Tristana Wirffse a o Bradym už byla řeč. V Tampě si tento velezkušený QuarterBack musí připadat jak děcko v cukrárně. WR Mike Evans, Chris Godwin, Scotty Miller. Tight Endi Rob Gronkowsi, O.J.Howard, Cameron Brate. RB Ronald Jones, Leonard Fournette. Je tak pouze otázkou jestli stárnoucí Brady zvládne naplno využít smrtící potenciál svého útoku.


Denver Broncos

Tight End Noah Fant na tréninku. Zatím pátý nejlépší TE ligy. Pojďme ještě víc využít jeho ofenzivní potenciál, protože Noah zatím válí.

Co napsat k našemu týmu? V utkání proti Tampě budeme navzdory domácímu prostředí obrovští outsideři. Nenapadá mě jediný post, na kterém bychom mohli mít převahu. To pak existuje jen jedna cesta k výhře.


Vítězné faktory

Nemá smysl tady vypisovat všechny známé pravdy. Jestli dnes chceme zvítězit musíme to chtít víc! Musíme potit krev, dosáhnout v celém týmu zlepšení a nedat ani palec hřiště zadarmo. Musíme bojovat a překonat se. Nesmíme dělat chyby a naopak k chybám donutit soupeře.

Moc moc moc jsem doufal, že už to nebudu muset nikdy napsat. Ale chci vidět od našich trenérů playcalling, na kterém bude vidět, že jsme si vědomi silných a slabých stránek soupeře a stejně tak našich. Bohužel v prvních dvou zápasech jsem to neviděl.


Klíčové mini-souboje

I náš pass rush musí pořádně zabrat. Na Bradyho bude platit neustálý tlak. Prolomí Bradley Chubb hradbu zatím nevýrazných výkonů a nahradí v roli Bradyho zápasové Nemesis Vona Millera?

Dnes se v tomto rubrice nic nedočtete. Samozřejmě, že i dnes budou zajímavé minisouboje mezi dvojičkami či skupinkami hráčů. Ale dnes do toho musíme padnout jako tým. „Všichni za všechny!“


Go Broncos Go!

Druhý domácí zápas. Zatímco náš soupeř je na vzestupné křivce, tak náš graf výkonnosti pořádně nabořilo několik zranění a hráči, kteří se tak dostanou do sestavy musí o to víc chtít a nesmí (nemohou si dovolit) chybovat.

Je tu několik individualit na obou stranách, jejichž výkon zápas citelně ovlivní a já jen doufám, že ty naše hvězdy si vyberou čas na zazáření a celý tým strhnou s sebou.

Go Broncos Go!


Výzva fanouškům Denveru Broncos! V osmém týdnu nás čeká bye week a já bych chtěl této mety využít k tomu, abych budoucí článek shrnující polovinu sezony opepřil fotkami fanoušků z Česka a Slovenska. Budu moc rád, když sebe nebo cokoli s tématikou Broncos vyfotíte a pošlete mi přes messenger nebo discord. Doufám, že si mi pár fotek sejde. Zatím obdržených fotek: 0.

Buďte první, kdo vloží komentář

Přidat komentář