Ostudná prohra! Chiefs at Broncos 43 – 16.

Tohle review bude asi úplně nejkratší ze všech. Všechno podstatné totiž už řeklo preview. V něm jsem varoval před příliš agresivním callingem a před special týmy. Bohužel se obojí potvrdilo vrchovatě. Vážně mě nebaví koukat na zápasy s Chiefs, které pravidelně odehráváme jako parta hňupů, co vidí šišku poprvé v roce.

Vždy jsem se snažil vidět pozitiva na našem týmu, spíše než bych hledal a vypichoval negativa. Věřím, že také ani vy nechcete číst/slyšet, jak je to na dvě věci. S dnešním zápasem jsem ale přestal věřit v naše současné vedení týmu. A to včetně Johna Elwaye.

Dnešní výkon je pro mě určité dno, protože naši trenéři speciálně v ofenzivě ukázali nedostatek sebereflexe, zato obrovskou kopu arogance. Hráli jsme podobným stylem jako proti Patriots, ale právě to utkání mělo být naším zdviženým prstem a ne vzor, kterým se řídit.

Neustálý akcent na dlouhé míče je v současné době totální zhovadilost. Zvláště, když vám ve střední části hřiště pobíhají volní receiveři a do dálky se vás snaží trefit zarezlý nováček. Bohužel jde o hlavní herní filosofii Pata Shurmura a tak budeme podobný obrázek sledovat delší dobu.

Nejlepší utkání Drew Lock hrál, když mu Rich Scangarello přizpůsobil hru dle aktuálních schopností týmu a soupeře. Když se obrana otevřela, nechal ho tam házet přesné bomby (Texans). Když jsme hráli upracované zápasy, kdy záleželo na každé chybě, na každém íčku (Lions, Chargers, Raiders), udělal z Lockovy hry game managera, který v těch záapsech měl vyšší kompletaci a žádné chyby.

Zápasů, jeké Lock předvedl proti Patriots a Chiefs jsem se bál, když jsme Locka draftovali. Bum bác. Za každou cenu. Plus nezbytná hloupá íčka. Jak Pat Shurmur, tak Drew Lock, mají mantalitu gunslingera a tak si v této hře libují. Nějak ale kluci zapomněli, že Lockova ruka postrádá v současnosti přesnost a sehranost.

Lidé, kteří náš tým vedou, si musí uvědomit, že nadraftovali „dítě“ a nejdřív jej musí naučit chodit, něž ho budou nutit plavat. Pokud do našeho útoku rvou konečný „produkt“ na který nejsme připravení, bude to hodně dlouhý zbytek sezóny. Možná se k výsledku tak nějak prokodrcáme, ale chytré mi to nepřijde ani náhodou.

Hele je mi jasné, že ti pánové, co vedou náš tým mají dohromady tolik kušeností, že by to vystačilo na několik tisíc stránek manuálů, ale možná právě proto jim chybí trpělivost, sebereflexe, náhled zvenčí, který by je donutil pracovat s naším mladým útokem lépe.

Skončím skoro pozitivně.

Obrana šlapala co to šlo. Malik Reed si připsal další utkání se dvěma sacky! Nebylo to pro naši defenzivu lehké. Zvlášť psychicky, potom, co daly útok se speciálními týmy najevo, že si jejich práce neváží.

Poizemní útok šlapal na jedničku. Lindsay 9/79 8,8 yardů na běh. Gordon 17/68 4 yardy na běh. Freeman 3/12 4 yardy na běh. O to víc je naše pasová hra nepochopitelná. Když takhle běháme, tak tam cpeme jeden play action za druhým a krájíme hřiště jako Titáni. Ale ne, to my jsme DALEKO chytřejší a raději tam plácáme bomby do double coverage.

Dnešní výkon mě totálně vytočil, ale není to o hráčích. I když k Lockovi bych měl velké výhrady. Tohle prostě naši trenéři epicky nezvládli.

2 komentáře

  1. To mas pravdu hrozny zapas. Urcite prvy TD bol chyba obrany nasledne ddalsie body boly chyby ofens alebo ST. A obrana ak sa nemilim 3x po tom co offens stratila loptu zadrzala utok kansasu aspon na FG . A posledne 2 TD co sme dostali uz som nesledoval tak neviem ci obrana bola moralne zdecimovana alebo to bolo zase dalsim odovzdanim lopty offens na dobrej pozicii

  2. Už minulý týden jsem měl radost jen z výsledku, ale útok byla hrůza. Play calling Shurmura jsem nepochopil a celý týden ve mě byla taková trochu hořkost z toho, jak OL hrála – na rozdíl od DL, která to uhrála za celý tým. A k včerejšku – po tom, co McManus nedal konverzi jsem si říkal, že nás to bude mrzet. Nemrzelo, protože o tom to fakt nebylo. Vlastně přesně jako před týdnem – rozdivočelý play calling v útoku a pak se to na nás valilo jako bouřka na Roubalův statek. Po poločase jsem to vzdal a jen jsem sledoval skóre – bohužel, blbě se mi spalo. S hodnocením naprostý souhlas!

Přidat komentář