Prohra. Broncos at Raiders 12 – 37.

Nechce se mi psát vůbec nic. Mám dnes dovolenou a těším se, že si pročistím hlavu na rodinném výletě. Nebudu to tedy protahovat.

Stále ta stejná písnička. Drew Lock nehraje jako Franchise QuarterBack. Kompletace 23/47 / 257y / 1 TD/ 4 INT. Kompletace pod 50% a 4! interceptiony nepotřebují komentář.

Druhé íčko v klíčové situaci nás stálo zápas. Před poločasem byl stav 6 – 10 a byli jsme kousek od end zóny. Ztratili jsme míč, momentum a víru.

V útoku se mi líbil Melvin Gordon, který se dokázal rvát o každý yard a zlomil nepočítaně tacklů. Až na občasné záblesky kvalitních her od Jeudyho, Hamlera, Fanta i Patricka je to tak všechno. Hamiltona mezi plusy po fumblu zařadit nemohu.

Jerry Jeudy není bust ani náhodou. Jen to chce lépe hrajícího QB.

Obrana se snažila, ale myslím, že i oni dostávají pořádně psychicky zabrat, když vidí jak se v tom Lock babrá. Defenzivní lajna nestíhala, ale to se zkrátka v současném složení čekalo.

A.J.Johnson 12 skládek (9+3), Josey Jewell 10 (5+5). Oba ILB se mi líbili, ale za děravější DL jen hasili požáry. Sledoval jsem hodně Jewella a je vidět, že mu role šéfa obrany padla jak ulitá.

V posledních 4 letech jsme měli po devíti zápasech vždy stejný zápis 3 -6. Konzistentně špatní.

Drew Lock a druhá polovina sezóny 0 – 1.

Teď nás čekají Delfíni, Saints a Chiefs. Není to o výhrách, ale o předvedené hře. Ta byla dnes bídná. Dál nebudu ztrácet čas.

Buďte první, kdo vloží komentář

Přidat komentář