Week 16: Denver Broncos at Los Angeles Chargers – Preview

Nenechte se zmást podcastem nfl.cz. Na SoFi stadium jedeme s natolik oslabeným týmem, že bude držet pohromadě asi jen na zbytky sebeúcty a bojovnosti.

S postupem času kouzlo Justina Herberta jakoby vyprchávalo, ale není tomu tak. To si spíše všichni zvykli na jeho skvělé výkony a i ty výhry pro jednoho z kandidátů na ofenzivního nováčka roku konečně přišly.

V prvním letošním utkání Chargers v koncovce epicky implodovali a nechali nás po skvělém obratu vyhrát. Nemyslím, že by se to s naším ještě oslabenějším týmem dalo zopakovat a tak upřu svoje zraky na výkon Drew Locka a budu si přát, aby se žádný z našich kluků už nezranil.


Denver Broncos (5 – 9) at Los Angeles Chargers (5 – 9)

Kde: SoFi Stadium, Inglewood, Kalifornie

Kdy: 27. prosince 2020, neděle, 22:05 CEST


U Chargers to úplně nefunguje, ale mají franchise QB

Asi nikdo moc nechápe, co všechno je u Chargers špatně, když se tým s osmým útokem ligy, desátou obranou a kvalitním QB potácí u dna tabulky s bilancí 5 – 9. Co jsem zachytil, tak se vina povětšinou hází na HC Anthony Lynna, který tak po čtyřech letech může opustit křeslo hlavního trenéra Bolts.

Statistiky berte tak nějak orientačně

V utkání s Chargers jde o pýchu, sportovní výsledek. O divizní souboj, který se vždycky počítá. Nicméně z týmu, který za nás nastoupí bude možná tak třetina na (starting) soupisce příští rok. Nově se mezi marody připsal Phillip Lindsay a Bradley Chubb. Limitovaně trénovali RB Royce Freeman a DL DeShawn Williams. Vrátit by se měl alespoň Brandon McManus (který měl před minulým utkáním pět dní negativních testů a stejně jej proti Bills na hřiště nepustili).

Fyzickou přípravu týmu musíme v offseason vážně zrevidovat, protože nemůžeme dohrávat sezóny na vodonoše, udržbáře a uklízečky. Něco je špatně a neříkejte mi, že je to jen smůla. Už minulý rok to bylo kritické, ale letos je to fakt totální prů.er. Stále si myslím, že v našich zraněních hraje velkou roli přepínání bojovných hrdých hráčů, kteří jdou v zápasech i na tréninku za bezpečnou hranici, aby se jim konečně podařilo zvrátit negativní léta naší kdysi silné franchise. Možná laicky a naivně věřím tomu, že týmy jako Chiefs nemají tolik zraněných, protože u nich se tohoto přepínání nedočkáte.

Za Chargers nenastoupí jejich nejlepší obránce Joey Bosa a tak se bude naší OL a hlavně Lockovi lépe dýchat. Škoda. Škoda ve smyslu, že potřebujeme zápasy pořádně vyhrotit, aby se chlapec musel víc ukázat. Když bude stát v kapse a nic jej nevyruší, měl by odehrát solidní zápas, ale tlak je to, co odděluje zrna od plev.


Hur hur hur !

Hrrr na ně! Nikoho nepřekvapí, že musíme naši hru založit na pozemních yardech Melvina Gordona, resp. Royce Freemana resp. LeVante Bellamyho. Naše OL by měla nastoupit v solidní sestavě a tak by mě nepřekvapila naběhaná stovka. Měli bychom tak slušně vypomoci pasové hře proti kvalitní pasové obraně domácích.

Kde nás bude tlačit bota, je samozřejmě post QB. John Elway v týdnu prohlásil, že se nám stále líbí, co v Drew Lockovi vidíme.

https://www.nfl.com/news/john-elway-on-broncos-qb-drew-lock-we-still-like-what-we-se

No analytici na nfl.com jej vidí na 28. místě v celé lize. Nevidím to lépe. Spíše hůře. Letos Lock zahrál jedno skvělé utkání, dvě „průměrné“ a ten zbytek byl prakticky nekoukatelný bordel.

https://www.nfl.com/news/qb-index-week-16-jalen-hurts-mitch-trubisky-rise-up-the-rankings

Rád bych hlavně viděl solidní výkon bez íček, fumblů a s kompletací nad 60%. Čím vyšší, tím lepší.

Drazí fanoušci, obrňme se trpělivostí. Byť je maximálně pravděpodobné, že ač v offseason přivedeme další draft projekt či nějakého více či méně osvědčeného veterána, tak nás další rok s Drew Lockem nás nemine. A pokud jste ten typ, tak se dejme na modlení, aby i náš mladík předvedl podobný veletoč ve výkonnosti, jaký letos ukazuje Josh Allen.


Anthony Chickill oa Derrek Tuszka musí zabrat. Dostanou kopu příležitostí se porvat o sestavu 2021.

Obrana si zase jednou sáhne na dno. Proti skvělému útoku Chargers nastoupíme „bez“ cornerů a s třetinovou DL. Herbert se navíc může více a více spoléhat na zdravého Austina Ekelera a to i bez něj naběhali Bolts v tom prvním utkání ranec yardů.

Jsem zvědavý, jak to pětice ILB Jewell, ILB Johnson, DL Harris, SS Jackson, FS Simmons udrží pohromadě.

V pass rushi nám zůstali akorát OLB3 Attaochu a OLB4 Reed. Dost málo na to, abychom s Herbertem výrazně zacloumali individuálními výkony. Vic Fangio tak bude muset vytáhnout z kapsičky další exotické blitzy a herní situace, abychom nováčka vyvedli z konceptu. Nemůžeme jej nechat v klidu proti rozbité secondary. To by byla cesta víte kam.


Snad se nikdo nezraní tak, aby ohrozil svůj start do přípravy 2021.


Je to NFL a každý může porazit každého. Když Jets porazili Rams a Bengals Steelers, můžeme i my dnes překvapit. Budeme bedlivě sledovat Drew Locka a budeme chtít zakončit tento prokletý rok se ctí.

Go Broncos Go!

Buďte první, kdo vloží komentář

Přidat komentář