Držte si klobouky…

Tak turbulentní období, jako po sezóně 2020, jsme tu ještě neměli…

V rozhovoru pro 9News se současný CEO Denveru Broncos Joe Ellis(62) vyjádřil, že nebude usilovat o prodloužení své smlouvy po jejím ukončení v březnu 2022. Bum Bác!

(Pozn.smlouva Joe Ellise končí stejně jako kontrakt Johna Elwaye.)

Joe Ellis: „Nevidím zde možnost prodloužení smlouvy za tuto hranici. Maximálně po nezbytně dlouhou dobu coby dočasný CEO jako výpomoc. Budeme všemi silami hledat náhradu, v závislosti na novém vlastníkovi, ať už to bude Brittany Bowlen nebo někdo jiný.“

Tahle informace je pro naši franchise nejzásadnější od dob oznámení nemoci Pata Bowlena. V době, kdy mezi sebou Patovi potomci bojují, je nyní nejvíce pravděpodobný prodej Franchise do rukou nového majitele! A to ať už vyvodíme, že Joe Ellis končí kvůli nezbytnosti prodeje, nebo je prodej nezbytný protože Joe Ellis končí.

Nemusí jít nezbytně o špatný krok. Nový majitel by mohl obohatit náš tým novým pohledem, novým impulsem. Ruka fotbalově vášnivého majitele našemu týmu chybí, ale on taky ne každý majitel je Pat Bowlen. Někteří majitelé mají čuch na prachy, ale neumí si vybrat dobré lidi do vedení klubu od manažerů po trenéry počínaje. Nehledě na to, že někteří z nich se snaží do těchto věcí sami zasahovat, což je málokdy ku prospěchu.

Přijde mi ale dosti podivné hledat nyní nového generálního manažera pro tým, jehož osud za rokem 2021 je plný otazníků. Tento nový GM by si musel v tomto první mroce hodně věřit na udělání dojmu, který jej u týmu udrží i po odchodu Joe Ellise a Johna Elwaye.

3/4 fanoušků myslí, že dojde k prodeji klubu….

Update: Přikládám přehled orientačních cen franchise NFL, kde nás najdete na 11.místě s hodnotou 3,2 miliardy dolarů…

https://www.statista.com/statistics/193534/franchise-value-of-national-football-league-teams-in-2010/

Buďte první, kdo vloží komentář

Přidat komentář