Důležitá data

23. února – 9. března mají týmy možnost použít Franchise Tag na některého ze svých hráčů.

15 – 17. březen jsou tři dny, kdy týmy mohou legálně kontaktovat volné hráče a jejich agenty před začátkem faktického otevření trhu s volnými hráči.

Dne 17.března oficiálně začíná nový NFL ročník. Všechny kontrakty hráčů se tímto datem přehoupnou do dalšího roku a ti, kterým smlouva končí se stanou volnými hráči. Týmy tyto hráče mohou začít podepisovat. Obchody dohodnuté v předchozích třech dnech mohou být stvrzeny oficiální cestou.

5. dubna mohou týmy s novými hlavními trenéry začít s prvními tréninkovými programy.

19. dubna začíná období příprav i pro ostatní týmy.

23. dubna je poslední datum pro podpisy tenderů chráněných hráčů.

28. dubna je poslední den pro uzavření tenderů chráněných hráčů ze stran týmů.

29. dubna – 1. května DRAFT NFL.

Poznámky a střípky:

Do začátku nové sezóny 17. března musíme ne/uplatnit opce na Vona Millera a Kareema Jacksona. O Jacksonovi jsem zatím nic nezachytil, ale u Millera se počítá s očekávaným neuplatněním opce. Nicméně poslední náznaky hovoří o snaze týmu Vona Millera udržet pod rozumnějšími podmínkami než opce stanovuje nyní.

Asi jste už zachytili propuštění dvou zajímavých hráčů. Rozloučili jsme se jak s A.J. Bouyem, tak s Jurellem Caseym. Oba tahy se daly očekávat, jelikož jejich propuštění bez dead money uvolnilo platový strop a my se je budeme pokoušet plnohodnotně nahradit během nadcházejících týdnů za méně peněz.

Buďte první, kdo vloží komentář

Přidat komentář