Ozvěny draftu

Po dvou draftech, kdy jsme se zaměřili z velké části na ofenzivu, přišel draft, kde sedm z desíti draftovaných mladíků míří do obrany. Přitom speciálně třetí den to tak ani nebylo zamýšleno. Paton se držel našeho boardu a když na nás vyšel hráč, kterého jsme měli hodnoceného s určitým odstupem na ostatní, tak jsme nehleděli na pozici a prostě ho vzali.

Vyšlo to tak třeba u CB Karyho Vincenta Jr.. Cornera jsme vážně nepotřebovali, ale měli jsme ho hodnoceného o nějaký citelný stupínek výše než ostatní hráče na boardu, tak jsme jej jako nejlepšího hráče co jsme měli k dispozici vybrali.

V našem hledáčku mezi volnými hráči či hráči nedraftovanými zůstávají na předních pozicích Ofenzivní tackle a blokující Tight End. Za sebe vidím stále potřebu i v kvalitním levném DL hráči – na trhu těch volných jsou k mání ještě zajímavá jména.

Musím pochváli práci Johna Elwaye. Ano, situace s náhradou za Peytona Manninga na postu QB je zoufalá, ale tým zanechal svému nástupvi ve skvělém stavu. A to jak v otázce platového stropu, tak v otázce soupisky.

Za dosavadní průběh offseason chválím také nového GM George Patona. Plynule navázal na dosavadní práci předchůdců. Nesnažil se hned na začátku o nějaký „převrat“ k obrazu svému. Rozumně se rozhodoval, rozumně podepisoval. Jeho kroky mají hlavu a patu. Je trpělivý a nikam se nežene. Zatím si získal moji důvěru.

Rozpis zápasů na nadcházející sezónu čekejme 12. května 2021!

V obecném hodnocení draftu, což berme s rezervou, jsme se umístili na 11. místě.

Sestava po draftu:

QuarterBack

Nejožehavější otázkou sestavy zůstává QB. Příchod Teddyho Bridgewatera za babku považuji za skvělý tah. Teddy byl v podprůměrném týmu průměrným QB a měl vysokou kompletaci přihrávek (5.místo). Má už něco odehraného jako starter a přitom má teprve 28 let. Nejde o žádnou hvězdu, ale o solidního hráče, který nenadchne, ale taky neurazí. A my ho máme za něco málo přes 3$M. Dobrý tah.

Dle slov Vica Fagnia by se měli s Drew Lockem o rozehrávky v rámci přípravy dělit 50:50.

Dokud nebudou příslušné otázky dořešeny, stále tu máme nepřehledné situace s Deshaunem Watsonem a taky s Aaronem Rodgersem. Myslím že mohu objektivně prohlásit, že jsme ze všech týmů největším favoritem na případný obchod zahrnující jednu z těchto nespokojených hvězd.

Buďte první, kdo vloží komentář

Přidat komentář