První neoficiální širší soupiska Broncos

Denver Broncos před společnými tréninky a zápasem s Minnesotou Viking zveřejnili první neoficiální širší soupisku. Někoho má jeho pořadí vybudit k ještě lepším výkonům a tak berte seznamy níže spíše zajímavost, ne jako fakta.

Útok:

Dle předpokladů, ještě není rozhodnut boj o post QB1. Drew Lock a Teddy Bridgewater jsou vedeni jako společní starteři. V prvním přípravném utkání proti Vikingům bude startovat Drew Lock. Ve druhém proti Seahawks to bude Teddy Bridgewater. Oba by měli odehrát cca celý první poločas.

Osobně jsem velice překvapen absolutně nevyrovnaným tipem fanoušků na startera v prvním týdnu proti Giants. Poměr 81% ku 19% ve prospěch Locka mi přijde dost ustřelený (aktuálně 1829 hlasů). Osobně to vidím tak 55:45 pro Teddyho. Nezpochybňuji Lockův talent v ruce či mobilitu, ale děsí mě nedostatek rozhodnosti, který v několika posledních trénincích Drew vykazoval. Pokud trenéři rozehru ukončí dříve, než Lock vybere cíl, není to dobré a to ani tehdy, když by za danou situaci mohla skvělá coverage obrany, protože tam pak v reálném zápase hrozí sack/fumble.

Pořadí RB je asi jasné už nyní.

Lehce překvapí Tyrie Cleveland před Kendallem Hintonem, protože před zraněním zad si Cleveland připsal hodně dropů, zatímco Hinton vypadal dobře. Zajímavý souboj můžeme čekat ještě mezi dvojkou Diontae Spencer/Trinity Benson. Benson se hodne ukazuje v kempu, je platnějším ve hře 11 na 11 a má zkušenosti s returningem, byť ne v Broncos. Spencer vyniká v returnech, ale v regulérní hře, se neukazuje býti až tak použitelným. Navíc se nyní lehce zranil. Čekám, že během přípravných zápasů budeme hodně testovat returnery Bensona s Hamlerem (případně někoho dalšího) a Spencer se bude o své místo bát.

Cam Fleming, jako záloha za LT Bollese také zaujme. Jde o podpis na RT, kde ovšem zatím nedostal příležitost. Souboj o RT je oficiálně nerozhodnutý mezi Bobbym Massiem a Calvinem Andersonem. Guard Netane Muti je psán coby rezerva za RG Risnera, ale v kempu si zkoušel dosud jen pravou stranu první Ofenzivní lajny, když zaskakoval za Glasgowa.

Jsem docela zvědav, jak se vyvrbí boj o TE2, jelikož Ericu Saubertovi se v trénincích taky docela daří. Andrew Beck je dobrým special teamerem (kapitán) a z tohoto důvodu si jej na 53-členném seznamu pro sezónu pravděpodobně necháme.


Obrana:

Sestava obrany prakticky bez překvapení. Osobně mě zaujal CB Parnell Motley jako šestý CB, jelikož si z něj Teddy s Drewem dělají v tréninkovém kempu trhací kalendář. To neznamená, že by měl jen špatné chvíle. Zamrzí zranění Barona Browninga a Essanga Basseyho. Oba nováčci na safetym (Johnson a Sterns) mají šanci na sestavu. Johnson teprve začal trénovat a pozici má horší (tréninkový tým), ale Sterns sklidil hodně chvály a ten se do sestavy ještě dostane.


Specialisté:

Kicker, Punter ani Long Snapper nepřekvapí a podobně ani halvní returner Diontae Spencer. Diontae Spencer je skvělý returner a v minulé sezóně z returnu i skóroval TD, což se nám před tím dlouhou dobu nepodařilo. _Nepřekvapilo by mě ale, kdyby se během přípravných zápasů nevykrystalizovala nějaká velká konkurence z nabité WR soupisky, která Spencerovu pozici ohrozí. Soukromý tip je Trinity Benson, ale jistota v podobě Spencera bude i nadále velmi lákavá.


Buďte první, kdo vloží komentář

Přidat komentář