Teddy a poslední přípravný zápas

Vic Fangio vyhlásil za našeho starting QB Teddyho Bridewatera. Věřím tomu, že ze dvou možných jmen, je Bridgewater hlavně tou jistější volbou. Teddy není hvězdou ligy, ale je to prověřený solidní QuarterBack, který nenadchne/neurazí a jeho hra je hrou na jistotu. Nicméně si od něj slibuji schopnost trpělivě posunovat míč po hřišti, nedělání kopy chyb a udržení naši obrany čerstvé. (což jsou třeba schopnosti, které pomáhají proti bitevníku Chiefs) Uvidíme jak se sezóna bude vyvíjet a jestli Teddy naše naděje nezklame. Nyní věřím, že je Bridgewater tím hráčem, který dá našemu týmu šanci vyhrávat a lépe využije talentované zbraně, které má dozajista k dispozici.

Mimochodem v minulé sezóně odehrál Teddy Bridgewatter hned 11 utkání proti týmům z top 15 v pasové obraně – což byl pro pasovou hru nejtěžší los ligy. Dle loňských výsledků ho v našem dresu čeká nejjednodušší rozpis pasových obran. Využije toho?


Třetí přípravný zápas – tentokrát doma s LA Rams

V noci na zítřek (ráno 3:05 našeho času) vyvrcholí pro naše hráče drama. Bez přehánění. Pro velkou skupinu hráčů je dnešek zcela zásadním dnem pro to, aby přesvědčili trenéry o tom, že patří do sestavy NFL týmu. Když už ne do toho našeho, tak do týmu jiného, který by si je po dobrém výkonu stáhl do své vlastní sestavy. Právě dnešek tak bude pro desítky hráčů ta hranice mezi kariérou v NFL a kariérou ve Walmartu.

V naší sestavě se představí hned několik starterů, což je oproti předchozím (normálním) letům změna. Poslední kolo přípravných zápasů patřívalo téměř výhradně hráčům na kraji sestavy. Dnes v noci bychom měli vidět Teddyho Bridgewatera, Vona Millera, Courtlanda Suttona, Alberta Okwuegbunama a další.

V zásadě budu nejvíc rád, když se nikdo z budoucí sestavy nezraní. Ale optimistický výkon samozřejmě potěší.

Platí to, co jsem psal již dříve. Pro hodně hráčů bude bránou do NFL kariéry účast a platnost ve speciálních týmech. To ale nebude jediná zajímavá věc.

Jak si povedou navrátivší se starteři po zranění? Speciálně Sutton a Miller. Hvězdy na které chceme hodně spoléhat. Nezapomínejme ale také na

Co si myslíte o boji returnera Diontae Spencera versus ostatní receiveři v sestavě, kteří se chtějí dostat do sestavy? Spolehneme se na jistotu, která nebývá tak platná při klasické hře útoku, nebo riskneme výměnu za ne tak prověřeného returnera?

Dopadne bitva o RT1 jinak než výhrou Bobbyho Massieho? Má Calvin Anderson reálnou šanci se o tento post ještě porvat?

A co další posty v OL? Zvládne Lloyd Cushenberry důležitou pozici prvního centra? Nebo dá trenérům důvod přemýšlet nad mícháním karet?

Nezkusí trenéři na některé rozehry variantu OL s Mutim a Meinerzem, tedy hráči, kteří vynikají silou, která by pomohla běhové hře?

Teď když víme, že je QB jedničkou Bridgewater, jak se OC Pat Shurmur postaví k těžkým formacím? Tyhle formace stavěl spíše s Lockem za centrem, ale Teddymu se výpomoc v běhové hře také může citelně hodit… Jak dopadne těžký boj FB Adama Prentice?

Jaký výkon podá Drew Locka? (A Teddy Bridgewater) Zanese trenérům brouka do hlavy, nebo potvrdí jejich rozhodnutí?

Kdo by potřeboval zazářit v útoku?

  • RB: Crockett
  • TE/FB: Prentice, Beyer, Fort
  • OL: Fleming, Schlottmann, Bailey, Himmelman
  • WR: Spencer, Clevelenad, Hinton, Williams, Pierson-El, Benson

V obraně budeme určitě sledovat souboj několik defenzivních backů (safety, cornerback) o poslední místa v našlapané části týmu. Podaří se nováčkovi Jamarovi Johnsonovi navázat na minulé utkání a udělat další krok vpřed? Potvrdí Sterns s Lockem kvalitní preseason?

Jak se bude dařit ILB Justinu Strnadovi a Baronu Browningovi? Dostane se do akce i Josey Jewell?

Co OLB Derrek Tuszka? Předvede průlomový zápas?

Podaří se ještě zdramatizovat někomu z hráčů jisotu situaci v Defenzivní linii?

Kdo by potřeboval zazářit v obraně?

  • DL: Spencer, J. Harris, Mack
  • OLB: Mintze, Tuszka
  • ILB: Robinson, Wade
  • DB: Johnson, Vincent, Hairston, Motley, McCain, Smith, Marshall

Buďte první, kdo vloží komentář

Přidat komentář