Tréninkový kemp – den 16

Dnešní trénink se nesl ve fialovém světlo osvěty o Alzheimerově chorobě. Organizační tým, fanoušci, novináři i hráči nesli stopu této barvy, aby vyjádřili svou podporu nemocným s touto zákeřnou chorobou a pomohli zviditelnit tuto problematiku. Věděli jste, že jen v Coloradu touto nemocí trpí více lidí než je kapacita Empower Field at Mile High?

Tři z dětí Pata Bowlena se neváhaly zúčastnit osobně.

Byť jsem středeční trénink sledoval online, nemám moc informací přímo ze hřiště. Hlavní zdroj (Scotty Payne z MileHighReport) tentokrát sumář nesepsal a ten živý přenos nabízí jen málo situací, ze kterých jde něco vyčíst. Rozhovor s CB Nickem Fergusonem, který byl tréninku přítomen, byl ale zajímavý. Doporučoval všem hráčům na okraji sestavy, aby klidně šli za trenérem a řekli si o dávky ve speciálních týmech, protože to je pro ně cesta do týmu. A že on sám to ví velice dobře, protože to byl i jeho případ. Ve stejném duchu vybízel fanoušky, aby sledovali během přípravných utkání speciální týmy, protože ty napoví nejvíce, o tom, jak si hráči ve své užitečnosti vedou.

Trávník dnes patřil Justinu Simmonsovi, když si připsal hned dva zachycené interceptiony. Jeden přišel po chybě v komunikaci mezi Jeudym a Bridgewaterem. O chvíli později chytil přihrávku i Brettu Rypienovi. (Během live přenosu kamera tyto íčka odhalila, ale nešlo z ní vyčíst, o jaký dril a proti komu šlo,…)

Teddy Brdigewater: „Vyladíme domluvu v zasedačce. Mrkneme na film a něco si k tomu řekneme. Je dobré vidět, že nám obrana nedá nic zadarmo a že šlape naplno. Justin je jedním z nejlepších safety v lize a v sezóně odvede tuto práci proti našim soupeřům.“

Justin Simmons: „Návrat Bradleyho Chubba a Vona Millera bude obrovský. Pokaždé, když budou takto vyvíjet soustavný tlak na soupeřova QB, musí QB dělat rychlejší rozhodnutí ve spěchu a v obraně Vica Fangia, kde se pohybuje strašně moc hráčů, je zadní pozice safetyho skvělá pro sbírání nepřesných přihrávek. Všichni ti hráči, kteří se na pass rushi podílí, se mohou v tréninku strhat a tak se na sezónu opravdu velmi těším.“

Bradley Chubb vypadá fakt dobře. V úterý si připsal několik tlaků na QB a strip sack. Ve středu na tom byl podobně a neustále narušoval rozehru. Připsal by si patrně hned dva sacky proti první Ofenzivní linii a měl dalších několik tlaků.


Střípky

Včera měl Noah Fant dva dropy, ale dnes byl v útoku velice produktivní. Zachytil pět pasů, z toho dva nad 20 yardů. Jediná chybička se vloudila jen při parádní přihrávce od Drew Locka, kterou se mu nepodařilo udržet.

Bridgewater si připsal íčko (Simmons) ale také si připsal nejdelší přihrávku. V e hře 11 na 11si povodil safetyho a pak našel Trinityho Bensona pro 55 yardů. Nováček Caden Staern se ještě stihl dostat blízko, ale už se mu nepodařilo kompletaci zabránit.

Fangio: „Máme opravdu širokou sestavu zajímavých receiverů. Budeme muset udělat několik opravdu těžkých škrtů. Trinity se i nadále musí ukazovat v současném světle.“

Obrana byla velmi úspěšná při třetích downech, když uspěla v nejméně šesti případech.

Na začátku tréninku dobře hledal Drew Lock Diontae Spencer, ale CB Kary Vincent byl ve skvělé pozici a přihrávku srazil. Vincenta zatím sráží nekonzistentnost, která je pro sestavu klíčová. Nejdříve předvede pár pěkných her, aby ta bublina zase splaskla po nějakém kiksu. Celkově je s nováčkem Fangio spokojený, ale ještě je na něm kopa práce.

Drew Lock si užívá nalezenou schopnost v „hard countech“ a i dnes vylákal obranu do offsidu po změně kadence rozehry.

Dobře se jeví Ronald Darby, který i dnes předvedl dobrou hru proti Bensonovi. Darby nepovoluje moc big plays. Moc se o něm nemluví, ale to je přesně to, co chcete od dobrého cornera. Fangio prohlásil, že si jej mnohdy na tréninku nevšimne, ale nalezne pak dobrou práci na tréninkové pásce. Tak to má být.

Kvalita Jonathana Coopera byla vidět i proti RT Bobbymu Massiemu. Pěkné hry předvedli i CB Saivion Smith a Parnell Motley.

Pobavilo mě, když probíral Chubb, Miller a Cooper Jonathanovu chybějící přezdívku. Cooper nebyl nadšený z toho, že by se představoval „I am COOP.“ 🙂

ILB Josey Jewell by si po návratu na hřiště připsal dnešního dne dvojici skládek pro ztrátu.

Buďte první, kdo vloží komentář

Přidat komentář