Game 4 – Baltimore Ravens – Lose

První prohra v ročníku 2021. Tenhle zápas má ale sedmnáct kol a tak po prohře čtvrtého utkání nemá smysl házet flintu do žita. Jelikož se mi nechce masochisticky v zápase příliš šťourat, omezím tentokrát svůj článek na pár postřehů, abych nenarušil kontinuitu, ale to mi protentokrát bude stačit.

Elitní Play Off tým Ravens nás smázl z povrchu narostlého sebevědomí.

Ravens bezezbytku využili nezkušenosti v naší vnitřní ofenzivní lajně a totálně ji v pasové protekci zničili a to prakticky rozhodlo zápas. Nerad ukazuju prstem, zvlášť když jde o týmovou hru, ale zkrátka kombinace LG Meinerz (1.start) – C Cushneberry (druhý rok) – RG Muti (4.start) nebyla schopná čelit masivnímu tlaku, který na ni DC Havranů namířil a podle toho to vypadalo. Naši QB (jelikož Teddy B. opustil zápas s otřesem mozku a nahradil jej Drew Lock) neměli ani trochu času, ale jakože vůbec žádný čas a tak se o pasové hře nedá vůbec mluvit.

Modleme se za rychlý návrat Glasgowa a Risnera, abychom mohli taky i házet. Meinerz s Mutim mají svou budoucnost, ale je před nimi ještě dlouhá cesta. Jen síla v blocích pro běh nestačí. Proti takovým jménům jako je Calais Campbell to prostě nemohlo fungovat ani na papíře a nefungovalo to ani na hřišti.

Naše obrana nezačala špatně, ale ve dvou drivech se neudržela. Zvlášť mě mrzí TD bomba na Hollywooda Browna, kdy jsme měli správnou coverage, ale pomalejší z našich safety hráčů krok s rychlíkem Brownem neudržel. On by ho udržel málokdo, ale tohle si v divizi s Tyreekem Hillem nemůžeme dovolit.

Vic Fangio vsadil na zahlcení boxu abychom zastavili běh, což se podařilo, ale Lamar Jackson nás zvládl rozházet vzduchem. Změny v poločase bohužel už jen udržely prohru na snesitelné úrovni.

Hodně mě zklamala obrana Marka Andrewse, nejčastějšího cíle Jacksonových přihrávek. Byli jsme tam natěsno, ale byli jsme tam k ničemu. Znovu a lépe.

Safety Caden Sterns parádní utkání (2 sacky – 1 + 0,5 +0,5).

Stejně jako Javonte Williams. Jeho běh s několika obránci na zádech je jeden z našich nejlepších highlightů dosavadního průběhu sezóny a bude jím i na konci. Škoda, že jsme s úspěšnou pozemní hrou více neběhali. Jak Gordon (6,2) tak Williams (6,9) se dostali v yardech na běh nad šest yardů a tak se snad dalo vytěžit z této situace více.

10 puntů ofenzívy hovoří za vše. Hýbat s míčem jsme tedy proti Ravens rozhodně neuměli. Punter Sam Martin ale odvedl hodně dobrou práci.

Hodně mě mrzí „drop“ Alberta O, který mohl vést k TD. V utkání, kdy není moc příležitostí skórovat to byla důležitá chvíle.

Doufejme, že se da povícero starterů dohromady. Čeká nás hratelnější soupeř v podobě Pittsburghu Steelers. Pokud ovšem dáme dohromady hru OL, jelikož jinak si na nás Steelers smlsnou podobně jako Ravens. Jo a modleme se, aby se Teddy Bridgewater stihl vrátit z protokolu otřesu mozku.

Go Broncos!

Buďte první, kdo vloží komentář

Přidat komentář