Game 4 – Baltimore Ravens – Preview

Kdo: Baltimore Ravens @ Denver Broncos

Kde: Empower Field at Mile High

Kdy: 3. října 2021, neděle, 22:25 (středoevropského času)

Empower Field at Mile High, Denver Broncos football stadium - Stadiums of  Pro Football

Baltimore Ravens @ Denver Broncos – úvod

První velká zkouška. Jinak se o dnešním zápasu nedá mluvit. Ravens jsou prvním týmem na naší 2021 cestě, který má reálné Play Off ambice. Zatímco naši hráči potkali zatím jen týmy outsiderů, Ravens už za sebou mají tři těžké zápasy. A hned dvakrát s našimi divizními rivaly.

V prvním kole přetlačili Havrany Las Vegas Raiders, aby si černo-fialoví spravili chuť na supersilných Chiefs. QB Ravens, Lamar Jackson, v těchto zápasech předvedl své silné stránky v podobě ultra rychlých nohou a lídrovství týmu. Proti slabším Lions se na výkonu Baltimore podepsalo umístění několika starterů Ravens na COVID seznam a plně nemohl trénovat ani Lamar Jackson. Proti nám se ale většina vrací.

Lamar Jackson je MVP z roku 2019 a bude hlavní postavou Ravens, na kterou se budeme připravovat. Lídr Baltimoru je zásadní rozdílový hráč. Jako QB je dokonce čtvrtý v naběhaných yardech z celé NFL. Jeho designované i improvizované běhy jsou smrtící zbraní, kterou ne každá obrana zvládne zpomalit. Baltimore na běhovou hru hodně spoléhají, nicméně přišli hned o tři původní starting RunningBacky (Dobbins, Hill, Edwards). Úspěšná pozemní hra, na které je celá ofenziva Ravens postavená, otevírá prostor pro pasovou hru a tam vládnou TE Mark Andrews a Marquise „Hollywood“ Brown. Zatímco Andrews patří k top Tight Endům ligy, tak Brown je skvěle rychlostně vybavený WR, který využívá prostor vzniklý přílišnou snahou obran zastavit běhy Jacksona.

Zápas s Baltimore Ravens nabídne zajímavou podívanou. Půjde o střet, ve kterém musíme potvrdit Play Off ambice a poslat vzkaz všem pochybovačům. Proti Lamarovi s nebezpečným útokem a proti tradičně velmi silné obraně Ravens to bude hodně těžké. Věřím však, že máme na to, Havrany doma porazit. Jak řekl Von Miller: „Je to pro nás takové první Play Off utkání. V týmu si podobný zápas moc hráčů nemělo šanci zahrát a tak půjde o velkou školu.“


Střípky

  • QB Lamar Jackson má naběháno 251 yardů, což je nejvíc ze všech QB v prvních třech zápasech sezóny od roku 1950.
  • Obrana Denveru nepovolila z žádnému dosavadních běžců více než 50 yardů za zápas
  • Broncos 2021 jsou šestý tým v Super Bowl éře, který začal 3-0 proti týmům s celkovou bilancí 0-9. Dvakrát z dřívějších případů to také byli Broncos.
  • Baltimore jsou jeden ze tří týmů, který má negativní bilanci bodů (-3) a zároveň pozitivní zápasovou bilanci (GB, TEN)
  • Lamar Jackson skóroval minimálně 1 TD v psoledních 39 zápasech, což je pátá nejdelší série v historii NFL (doufejme, že to dnes skončí)
  • Baltimore dali více jak 14 bodů ve 46 zápasech v řadě

OLB Von Miller byl jmenován defenzivním hráčem měsíce září v konferenci AFC. Toto ocenění dostal počtvrté v kariéře. Tentokrát za 4 sacky, 6 skládek pro ztrátu, 6 QB hitů, 8 (6+2) skládek. Sack si zapsal zatím v každém utkání sezóny. Čtvrtým oceněním za měsíční výkony vyrovnal dvě Hall of Fame hvězdy Broncos – Peytona Manninga a Terrela Davise. Dle PFF patří Millerovi 8. místo mezi všemi puss rushery se známkou 85,0. Své pass rush souboje vyhrává v 26,3%, což je čtvrté místo mezi pass rushery.

Dre’Monte Jones sice nevyskakuje ze statistik, ale jeho přínos je zásadní. Jeho pass rush výhry přichází v 30,3%. Hodně se zlepšil v běhové obraně kde má dokonce známku 91,3 dle PFF. Tak jako Von Miller i Jones si začíná vynucovat double týmy. Měli bychom takových situací využívat. A sacky přijdou.

Dle PFF máme nejlepší obranu v lize. Nedělal bych z toho zatím nic extra. Ty pravé zkoušky nás teprve čekají. Pokud budeme první i v bye weeku a na konci sezóny, bude to jiná.

Z tréninkovéh týmu jsme povýšili C/G Austina Schlottmana a ILB Curtise Robinsona. Austin bude jistit poněkud zúženou nabídku guardů s Glasgowem mimo zápas a Risnerem s limitovanou přípravou a nejistým stavem. Curtis zase může zastoupit Barona Browninga, který laboruje s menším zraněním.


Baltimore Ravens @ Denver Broncos – týmy

Troufám si říci, že Ravens disponují jedním z nejlepších trenérských týmů v NFL. John Harbaugh umí své svěřence připravit na každý zápas a byť mi některá jeho rozhodnutí nesedí, je bezepsoru velmi kvalitním hlavním koučem v NFL u týmu, který patří do širší elitní špičky. A prokazuje to opětovnými účastmi v Play Off.

  • QB Lamar Jackson 60,9% kompletace, 8,7 yardů na pas, 253,7 pasových yardů na zápas, 3 TD, 3 INT, 86,4 passer rating
  • QB Teddy Bridgewater 76,8% kompletace, 8,7 yardů na pas, 275,7 pasových yardů na zápas, 4 ZD, 0 INT, 116,4 passer rating

Baltimore Ravens disponují nejlepším pozemním útokem ligy. Klíčovým hráčem tohoto úspěchu je čtvrtý nejlepší běžec ligy, kterým je QB Lamar Jackson. Unikátní hráč, na kterém je celá ofenziva Ravens postavena. Z běhové dominance profitují cíle přihrávek – nejčastejí WR Marquise Brown, WR Sammy Watkins a hlavně TE Mark Andrews. Výzva v podobě Andrewse bude letos prvním střetem s dominantním Tight Endem. Možná jeho jméno nezní jako Kelce, Waller nebo Kittle, ale pro Lamara je Andrews častým cílem přihrávek a my jej musíme zastavit. Tento úkol pravděpodobně připadne Justinu Strnadovi, který bude mít navzdory svým nadprůměrným LB proporcím s Andrewsem deficit váhy i výšky. Bude to velmi zajímavý souboj a první prověrka naší defenzivy proti skvělému Tight Endovi.

Pravděpodobně bude chybět skvělý LT Ronnie Stanley, ale v minulém zápase poslal Harbough na LT Villanuevu a ten hrál na svém přirozeném postu parádně. Cesta k Lamarovi by tak případně mohla vést přes RT.

Pozor na Fullbacka Patricka Ricarda. Velmi univerzání hráč použitelný všude po hřišti umí kromě jiného skvěle bořit díry pro běhy Ravens.

RT Patrick Mekari, není tím hráčem, který by měl uspět proti Vonu Millerovi. Očekávejme velmi časté double týmy a jiné finty proti našemu klíčovému obránci. Výpomoc od RB, TE i guardů bude na místě. Stejně jako se jej pokusí vykoupat i sám Lamar Jackson, aby si zajistil Vonovo váhání na lajně a tak nemohl uplatnit svou rychlost.

RG Kevin Zeitler byl podpis v offseason, který měl nahradit Marshalla Yandu. Jde o kvalitního hráče, který ovšem proti Lions neměl svůj den. Využijeme jeho slabší formy i my? Úkol pro Dre’Monte Jonese a Alexandera Johnsona.

Lamar Jackson je skvělý běžec, solidní passer, ale také skvělý lídr. Hraje skvěle a umí se obětovat pro tým a ten tým to vidí a potí pro něj krev. Proti Chiefs i proti Lions museli jít Ravens k výhře přes čtvrté downy, ale všechny je Lamar zvládl. Je to vítěz. Možná ale nebude v úplné TOP formě, jelikož vynechal nějaké tréninky a ze začátku týdne jej trápily záda. Nečekejme ale že to pro nás bude o to lehčí. Víte jak to chodí, v den zápasu jsou všechny bolístky zapomenuty a pokud můžete stát a nemáte zlomené obě ruce, tak hrajete naplno.

Tim Patrick je jedním z WR, kteří mají při hodech na sebe perfektní passer rating 158,3.

Naši OL s minimápně jedním náhradníkem čeká souboj s dominantní front seven Havranů a tak nečekám velký úspěch při bězích středem. Doufejme, že se na to OC Pat Shurmur dostatečně připraví.

Obrana Ravens hraje ráda fyzicky a my budeme muset hrát stejně. Calais Campbell je stále dominantní DT a léta mu moc neubrala. Derek Wolfe je starý známý, ale patrně jej zastaví zranění. Brandon Williams bude další lineman, před kterým musíme mít respekt. Justin Houston už není tak dominantní jako býval v časech Chiefs, ale má kopu zkušeností, což se o některých našich Ofenzivních linemanech říct nedá. ILB Patrick Queen umí zahrát skvělá utkání. Stejně tak jako celý zbytek front seven. Secondary se zdá býti poněkud slabší. Inkasovali od Raiders i od Chiefs, nicméně to jsou top pasové útoky s mnoha útočnými zbraněmi a zkušenostmi. Nám ty zbraně poněkud prořídly a do TOP ofenziv se taky nepočítáme.

Defenziva Havranů hodně blitzuje, naštěstí Teddy Brdigewater je zatím proti blitzům jedním z nejlepších QB v NFL 2021. Teddy má smysl pro rozpoznání směru, kterým blitz přijde a když jej něco překvapí, nepanikaří a zůstává klidný. To je velká zbraň. Dokáže rychle najít volný cíl za náletem obránců. Tihle hráči tam ale musí být a musí být připraveni. Doufám, že v tom naši receiveři (WR, TE, RB) Teddyho nenechají. Musíme hrát pozorně a čekat nečekané. Ravens umí vnější hráče při blitzech pohlídat a tak najít toho volného bude Teddyho těžký úkol.

Měli bychom stavět na těžším personelu ani netak proto, že by měl nějak extra platit na Ravens, což by měl, ale také proto, že Fant spárovaný s Albertem O by měl být dobrý matchup s druhým z LB Ravens, ať už to bude Malik AHrrison, nebo třeba Josh Bynes. Budou nám chybět 3 WR sety, protože zkrátka nemáme třetího dobrého WR a Moore je v zácviku. Máme však atletické TE, se kterými by měli mít Havrani problém.

Hlavní myšlenka při pohledu na obranu Ravens? Je tam určitá zranitelnost v podobě ILB a secondary. Musíme toho využít. S naší oslabenou OL se nemůžeme pouštět do křížku se sílou soupeře v DL.

Jsem velice zvědavý na defenzivní game plan Vica Fangia, protože to bude slušná výzva. Dokonce i tak zkušený trenér se s podobnou ofenzivou příliš často a možná vůbec nikdy nepotkal. Klíčem bude zkrátka zastavit Lamara Jacksona a to bude chtít super výkon od celé obrany.

Před obranou bude stát velká výzva.

Zdravotní okénko

Ronald Darby se má vrátit až na další zápas. Jak si na jeho místě povede nováček Pat Surtain II proti rychlonohému Brownovi, či zkušenému Watkinsovi?

Denver Broncos

  • RG Graham Glasgow – OUT
  • LG Dalton Risner – kotník – Questionable
  • RB Melvin Gordon – žebra/noha – Questionable
  • OLB Andre Mintze – hamstring – Questionable
  • DE Shelby Harris – zápěstí/nemoc – Questionable
  • ILB Baron Browning – záda – Questionable
  • DE Dre’Mont Jones – lýtko – Questionable

Denver Broncos – IR

  • WR Jerry Jeudy 4-6 týdnů
  • CB Ronald Darby – vrátí se v pátém týdnu
  • OLB Bradley Chubb – 6-8 týdnů
  • CM Michael Ojemudia – možný návrat ve čtvrtém týdnu
  • CB Essang Bassey (Reserve/PUP) možný návrat v sedmém týdnu
  • ILB Josey Jewell – mimo celou sezónu
  • RB LeVante Bellamy – mimo celou sezónu
  • RB Adrian Killins – mimo celou sezónu
  • OL Cody Conway – mimo celou sezónu
  • OL Brett Jones – mimo celou sezónu
  • LB Natrez Patrick – mimo celou sezónu
  • WR DaeSean Hamilton (Recerve/NFI) mimo celou sezónu

Baltimore Ravens

  • DE Derek Wolfe – OUT
  • LT Ronnie Staley – OUT
  • CB Tavon yOung – Questionable
  • CB Marlon Humphrey – Questionable
  • S Chuck Clark – Questionable
  • QB Lamar Jackson – Questionable
  • S Geno sTone – Questionable
  • CB Anthony Averett – Questionable
  • OT Alejandro Villanueva – Questionable
  • LB Parnel McPhee – Questionable
  • S DeShon Elliott – Questionable
  • LB Jeylon Ferguson – OUT

Vítězné dvanáctero (opáčko)

  • Zůstat zdraví
  • Hrát čistě, nefaulovat
  • Hrát od začátku naplno a hrát až do konce
  • Vyhrát bitvu získaných míčů
  • Rozjet úspěšnou pozemní hru
  • Zastavit pozemní hru soupeře
  • Vzájemná pomoc secondary s pass rushem
  • Red zone offence
  • Red zone defence
  • Použít naše silné stránky
  • Využít soupeřovy slabé stránky
  • Neztratit v souboji speciálních týmů

Ach to zdraví. To je fakt peklo.


Baltimore Ravens @ Denver Broncos – zápas

Ustojí Teddy Bridgewater blitzující peklo Ravens? Udrží čisté konto kolonky íček?

Je hezký pocit být po tak dlouhé době 3-0. To je hezký začátek. Baltimore Ravens jsou těžký soupeř, ale není to soupeř neporazitelný. Havrani zatím odehráli tři velmi těsná utkání a byť oslabení, potřebovali rekordní kop Justina Tuckera, aby porazili papírově slabé Lions. Tenhle zápas ale nepřeceňujme. Stále jde o tým, který porazil Chiefs a to umí jen opravdu silné kluby.

Základním kamenem našeho úspěchu MUSÍ být zastavení pozemní hry Ravens a pohlídaní pasových big plays.

Pro Ravens je běhová hra na prvním, druhém a třetím místě. A mezitím musíte hlídat méně časté, ale o to nebezpečnější přihrávky na Marka Andrewse a Hollywooda Browna. To jsou možná největší, ale určitě ne jediná jména, která nás v pasové hře prověří.

Největší zbraní ofenzivy Ravens jsou bezesporu nepředvídatelné a smrtící běhy Lamara Jacksona, kterého Vic Fangio přirovnal k legendárního RB Lions Barrymu Sandersovi. Myšleno samozřejmě v pozemní hře. Nepatřím mezi ty, kteří by podceňovali Jacksonovy schopnosti v pasové hře. Ale taky je nepřeceňuji. Možná nejde o elitního passera typu Aarona Rodgersa či Patricka Mahomese, ale úspěšná pozemní hra Ravens mu otevírá velká okna v obranách soupeřů, která Lamar umí využít. Není to však typ, který by si ve velkém liboval v pasové hře. Nesedí mu situace, kdy musí vzduchem dohánět bodové manko. Ideálně by tak bylo potřeba skórovat hned od začátku v útoku a v obraně Ravens co nejdéle udržet na nule. Rozevřené nůžky ve skóre by nutily Ravens spěchat a házet a to není hra, která by jim vyhovovala. Pokud je však necháme pohodlně běhat, tahat čas a unavit naši obranu, zajisté nevyhrajeme.

Unikátní zajímavostí ve hře Lamara Jacksona a tedy celé ofenzivy Ravens je to, že při RPO Lamar čte určitého obránce, kterého pak následně neblokují a spoléhají na to, že jej Jackson „porazí“ v souboji jeden na jednoho. Útočník, který neblokuje tohoto hráče se pak přidává k blokům ve druhém levelu a to otevírá další prostor pro hbité nohy QB Baltimoru. Tím neblokovaným hráčem, může být jak DL tak OLB. Oproti těžším vahám je Lamar pohybově zkrátka jinde a právě tato jeho unikátní schopnost z něj dělá tak nebezpečnou zbraň. S méně atleticky schopným QB, by tato taktika fungovat nemohla. Ravens mají tento způsob vydatně zažitý a tak se mezery v provedení budou hledat těžko. Klíčové bude nenaletět, být trpěliví u skulin a neprohrávat s nejlepším atletem na postu QB.

Jsem hodně zvědavý, do jaké míry se spolehneme na schopnosti jednotlivců v naší secondary a přehltíme box. Nebo jestli naopak zatáhneme defenzivní backy do obrany LoS, protože jsou obecně pohyblivější něž ILB/OLB/DL a tedy více přizpůsobení k nahánění atletické hříčky Jacksona.

Pokud to jinak nepůjde, budeme nasazovat personel 22 i 23 s TE/FB Andrew Beckem na postu FullBacka. Nějak to rozběhat musíme. Čas na míči bude důležitý a čas znamená pozemní hru.

Post rovera, který by každý obranný snap řešil jen jednoho hráče (Jacksona) zavádět nebudeme, ale bylo by hloupé nemít na Jacksonovi „spy“ některého ILB, protože udržet na Jacksonovi pozornost bude zásadní. Jak Johnson, tak Strnad mají atletičnost na úrovni, která by jim na Lamara stačit mohla, ale výpomoc pozorného safetyho Kareema Jacksona bude základ. Spy budeme určitě používat, ale zastavení Lamara bude zodpovědností celé obrany. Všech jedenácti hráčů. Můžeme se také rozhodnout nasadit základní obranu a trpělivě bránit LoS místo nějakého extra blitzování. Tím bychom mohli zamezit Lamarovým běhům a donutit jej házet do naší secondary. Nicméně Andrews, Watkins a Brown se budou bránit špatně, pokud necháme Lamarovi čas. Tak jako tak, bude důležité aby OLB Miller s Reedem neumožnili běhy okolo našeho středu defenzívy.

Teddy Bridgewater se svým útokem musí odvést podobnou práci jako v předchozích třech případech. Pěkně dlouhé drivy se skórováním na konci. Ideálně pomocí TouchDownů. Bez turnoverů, bez penalt. Tím udržíme naši obranu čerstvou a Lamara mimo provozní teplotu. Stejnou taktiku ale bude mít i náš soupeř. Bude na naší obraně, aby předčila obranu soupeře a ulehčila útoku práci. Počítejme s tím, že na náš útok bude velký tlak, aby dokázal udržet krok s úspěšnou ofenzivou černo-fialových.

Pasová obrana Ravens se zatím nepočítá mezi elitní, ale stáli proti Chiefs a Raiders, kteří vévodí pasovým útokům. 30 bodů vzduchem jim určitě nedáme, ale pozorný Bridgewater by měl najít cestu k souvislým drivům, zvlášť přes vnějšek hřiště. Pasová hra našeho útoku bude zcela klíčová. Právě na jejím úspěchu můžeme stavět naši vlastní pozemní hru. Pokud to budeme chtít proti blitzujícím Havranům stavět na bězích středem a z nich chtít čerpat pro pasovou hru, projedeme to. Pokud založíme pasovou hru, můžeme i efektivně běhat.

Obrana Ravens měla proti Chiefs problémy s pokrytím hlubokých přihrávek a inkasovali hned 3 TD po 30+yardových přihrávkách. Bohužel náš nejrychlejší hráč týmu Hamler je mimo hru a jeho náhrada David Moore nemusí být ještě dostatečně připraven. Budeme tak spoléhat na schopnosti Courtlanda Suttona, který proti Jaguars ukázal, že mu deep bally nejsou cizí.

V sestavě nám zbývá už jen dvojice WR starterů – Sutton a Patrick, na jejichž ruce budeme hodně spoléhat. Čekám ale hodně těžkých personelů s důrazem na pasovou hru přes Tight Endy a RB.

Naši OL tacklové Bolles a Massie jsou podle mého soudu solidními startery, ale LG – C – RG ve vnitřku OL nepovažuji úplně za spolehlivé a DL Ravens nabízí pořádnou zkoušku. Calais Campbell či Brandon Williams ukáží, jak na tom naše vnitřní OL je. A to nemluvím o tom, že se jim na guardech pravděpodobně postaví dva málo zkušení siláci Netane Muti a Quinn Meinerz. Středem to moc nepůjde a hlavně, Teddymu to hodně nabourá pohyb v kapse. Musíme být na takovou situaci připraveni a očekávám, že dnes bude Teddy v pohybu více, než v předchozích třech zápasech dohromady.


Noah FAnt by měl předvést parádní zápas. Potřebujeme to. A bez hloupých penalt co předvedl proti Jets.

Naše ofenziva ještě nemusela vytáhnout to nejlepší ze svého repertoáru. Zápas na vahách čtvrté čtvrtiny jsme letos ještě neokusili a nervy mohou téct a svazovat výkon. Všechny naše dosavadní zápasy už byly na konci prakticky rozhodnuté a tak jsme v poslední herní části prakticky jen tahali čas. Dnes se poprvé můžeme dostat do situace, kdy prostě budeme MUSET skórovat, abychom se udrželi v zápase. Uvidíme, co s Teddym a elým Shurmurovým útokem taková situace udělá.

Pat Shurmur našim hráčům věří. „Musíte se pokusit vyhrát zápasy a musíte to udělat s hráči, které máte k dispozici. Myslím, že se budeme dále zlepšovat. Myslím, že týmy které proti sobě stanou jsou oba dobré. Jsou zápasy, kdy máte v koncovce lepší pozici a jsou zápasy, kdy taháte za kratší konec. A pak jsou zde zápasy, kdy je to hodně vyrovnané a musíte zkrátka najít cestu, jak tyto zápasy vyhrát a zlomit na svou stranu.“

Velmi důležité mohou být speciální týmy. Ravens jsou poněkud jinde a mohou se na jejich pomoc spolehnout, zatímco my ne. To není tajemství. Speciální týmy nás nesmí střelit do zad tam, kde útok s obranou budou potit krev. A když jsme u speciálních týmů, kicker Ravens Justin Tucker v minulém týdnu zlomil rekord v nejdelším proměněném Field Goalu výkonem 66 yardů. V řídkém vzduchu Mile High mu mohou Ravens věřit i u takového 70-yardového pokusu. To může hodně zamíchat s případnou vyrovnanou koncovkou poločasů.

Pokud máme utkání vyhrát, počítejme s vyrovnaným průběhem a v takových zápasech mohou zásadní roli hrát tresty hráčů. Zvláště ty hloupé. Je nutné hrát čistě na obou stranách míče o to víc, o co těžšího soupeře máme před sebou. Musíme si dát pozor na všechny ty „ilegální formace“, „předčasné starty“ a hlavně na „osobní tresty a vysmívání se“.


Go Broncos !

WR Sutton s Patrickem budou zásadní pro útok. Vic Fangio musí zastavit jeden z dlouhodobě lepších útoků v NFL s unikátním herním stylem.

Cesta k vítězství v této první těžké zkoušce povede k donucení Ravens využít pouze jedno-dimenzionální pasový útok a tedy zastavení respektive zásadní zpomalení běhového útoku Baltimore. Toho se dá docílit precizní obranou unikátního QB Ravens. To se ovšem lehko řekne a hůř udělá.

Náš útok proti sobě bude mít zatím nejlepší obranu a i my budeme spoléhat hlavně na pozemní běhy a těžší 13 personel. Pozemní hru budeme prokládat přesnými Teddyho pasy a nebo naopak přesné Teddyho pasy proložíme méně čekanými běhy. Doufám, že se do hry dostane i nová akvizice Moore, který při vybraných hrách provětrá secondary Ravens, jako by to udělal zdravý Hamler. Musíme být také připraveni jít cestou krátkých přihrávek za blitzy či obranu Ravens, když se nebude dařit pozemní hře. Na to máme ideálního QB, jen v tom arzenálu nám budou citelně chybět Jeudy s Hamlerem.

Nejsme v situaci, kdybychom MUSELI vyhrát, ale mám za to, že šance jsou vyrovnané a máme na to uhrát čtvrtý bod.

Zápas to bude těžký a může jej rozhodnout několik drobností. Od penalt, výkonu speciálních týmů, neskutečná noha Justina Tuckera nebo dominantní běžecký den Lamara Jacksona. Nečekám přestřelku á lá utkání Ravens s Raiders či Chiefs. My musíme hrát disciplinovaně a hlavou. Budu věřit naší obraně, že udrží Ravens pod dvaceti body a budu věřit našemu útoku, že více než dvacet bodů dá.

Go Broncos !


Buďte první, kdo vloží komentář

Přidat komentář