Game 8 – Washington Football Team – Win

Pojďme se ještě „v krátkosti“ vrátit k domácí výhře nad Washingtonem.

Upracovaná týmová výhra vlila trochu života do žil našich hráčů, kteří byli po čtyřech prohrách viditelně psychicky dole. Uvidíme co s námi udělá odchod Vona Milelra a venkovní zápas s jedním z nejlepších týmu současné NFL Dallasem.

Obrana bez legitimních Inside LineBackerů krvácela po zemi, ale myslím, že secondary zahrála slušně. Oba RB Washingtonu (Patterson, Gibson) se dostali s průměrem nad 4 yardy na běh, ale nejvíce jsme krváceli po pasové souhře QB Heinickeho s J.D. McKissicem, kdy nám rychlonohý RB dělal extrémní potíže a připsal si 83 yardů.

McKissica měli většinou chytat právě naši nezkušení ILB, kteří měli problémy s diagnostikou hry a pak už nedokázali rychlíka v dresu hostí chytat.

Pro mě překvapivě jsme udrželi na 3/7 pro 23 yardů QR hvězdu McLaurina. Dobrá práce.

Obrana krvácela v yardech a psutili jsme jich celkem 342, ale v red zone a speciální týmy se postaraly o to, že jsme inkasovali pouze deset bodů a náš útok tentokrát dokázal skórovat více.

Krom inkasovaného TD, se mi hodně líbil svým živým projevem Bryce Callahan. Bohužel umístěn na IR se zraněním kolene. Skvělý zápas odehrál Malik Reed, který hrál energicky, byl hodně vidět během celého zápasu což přetavil ve tři skládky, jednu pro ztrátu, zblokovanou přihrávku a dva sacky.

Nesmím zapomenout na parádní práci celé Defenzivní lajny. Na toto potvrzení dostal jejich poziční trenér Bill Kollar zápasový míč. Jones 1,5 sacků, skládka pro ztrátu, 2 QB hity, zblokovaný FG. Shelby Harris 0,5 sacku, zblokovaný FG, 2 QB hity. Líbil se mi DeShawn Williams, který neváhal pronásledovat i polovinu vážícího WR McLaurina a připsal si jeho skládku až u levé sidelajny. Shamar Stephen zblokovaná přihrávka.

Vynikl také Justin Simmons díky dvěma chyceným íčkům. Zajímavé je, že často hosté mířili směrem na CB Darbyho, zatímco Surtainovi se spíše vyhýbali. Darby 7 skládek, 5 sólo. Surtain 2, 1 sólo a 1 ubráněná přihrávka.

Ve skládkách vedl tým Baron Browning. Z něj by něco mohlo být, jelikož po vynechané přípravě vlivem zranění jasně předčil Justina Strnada. Kenny young sice nastoupil ale v neznámem systému působil ztraceně.

Přejděmě k útoku. Teddy začal nepřesnou přihrávkou, která měla skončit íčkem ale měli jsme štěstí. PAtrně špatná domluva s receiverem. Po této situaci si ale nemůžeme extra stěžovat. 19/26 73% pro 213 yardů a rating 109,9. Nepůsobilo to ale hezky. Celý náš útok působil rozhozeně.

Melvin Gordon 10 běhů pro 47 yardů a TD, 3/3 přijhrávek pro 15 yardů a 1 TD. Fumble na konci utkání byla hrozná blbost, kterou si Melvin uvědomuje a poděkoval obraně, že jeho školáckou chybu napravila.

Jerry Jeudy 4/4 pro 39. Opět byl nejvíce vidět „Pan Spolehlivý“ Tim Patrick 3/3 pro 64 yardů.

Měli jsme problém dostat do hry více receiverů a spoléhali jsme výhradně na osvědčené cíle. Patrick, Sutton, Jeudy, Albert O, Noah Fant, Gordon, Williams.

Za zmínku stojí ještě první minutý FG Brandona McManuse. Těsně vpravo z 52 yardů.

Utkání jsme vyhráli, když více měli míč v držení hosté. Až ke konci jsme to o něco stáhli na přijatelných 31:50 pro hosty. Většinu času ale hrál útok Washingtonu. Trápil nás po zemi a těžil z play actionů.

Týmová výhra. Ale dojem ze hry nic moc. Obraně chybí kvalitní ILB pro zastavení běhů soupeřů. S tím se nyní nedá nic dělat. Nasazení DL bylo příkladné a secondary nevypadala po čase jako totální průchoďák. Útok je stále totální bordel a neudělal na mě dobrý dojem. Snad jen 7/13 třetích downů potěší.

1 trackback / pingback

  1. Game 9 – @ Dallas Cowboys – Preview | Denver Broncos

Přidat komentář