Denver Broncos jsou na prodej!

Trust Pata Bowlena dnes oznámil počátek procesu vedoucího k prodeji týmu.

Celý kompletní proces bude zaštiťovat Steve Greenberg z Allen & Company jako finanční poradce a Joe Leccese z Proskauer Rose LLP jako právní poradce.

Jde o velice komplexní záležitost zahrnující mnohé zainteresované skupiny a schvalovací procesy NFL. Trust věčí vše bude dokončeno do začátku nové sezóny.

Denver Broncos je speciální franchise, která prorůstá celou Denverskou potažmo Coloradskou obcí a kdokoli se stane novým majitelem bude určitě chápat co tento tým znamená pro zdejší skvělé fanoušky a celou komunitu.

Vyjádření rodiny Bowlenových:

Když v roce 1984 Pat Bowlen koupil Denver Broncos s pomocí sourozenců Johna, Billa a Marybeth, nastavil cíle týmu an to být jedničkou ve všem. Za 38 sezón jeho vize umožnila Broncos být šampiony na hřišti i mimo něj.

Dneškem začíná přesun vlastnictví k novém majiteli. Naše rodina je přemožena vděčností za to, co pro nás znamená tato organizace a komunita. Neexistují slova, která by dokázala hluboké uznání všem z Broncos Contry za jejich neutuchající podporu po uběhlé čtyři dekády.

Navždy budeme milovat Patovo vůdcovství majitele, který byl uveden do Síně slávy a který jako majitel a CEO dovedl Broncos ke třem titulům světových šampionů, sedmi SuperBowl zápasů, 13 AFC West titulů a 21 výherním sezónám. Mimo hřiště Pat Bowlen zajišťoval, že hráči dokázali komunitě i vracet se stejnou vášní, kterou fanoušci ukazovali každou podzimní neděli.

Nic co Pat dokázal by nebylo možné bez hráčů, které miloval. Děkujeme všem, kteří za ty roky hrdě nosili barvy Broncos. Za váš závazek k výhrám a službě komunitě.

Naše rodina je nekonečně vděčna za trenéry, podpůrný personál a zaměstnance za jejich příspěvky. Děkujeme za vaše nekonečné obětování Broncos.

Pat říkával, že Broncos patří fanouškům a že rozhodně toto je jejich tým. Z hloubi srdce děkujeme za tuto neskutečnou jízdu. Byla to čest.

Všichni víme, že odkaz Ata Bowlena bude žít dál v Broncos a v srdcích, halvách, vzpomínkách fanoušků.

Budeme vždy fandit modré a oranžové. Go Broncos!

Buďte první, kdo vloží komentář

Přidat komentář