Derek Wolfe ukončil kariéru!

Po deseti letech v NFL oznámil konec kariéry jeden z oblíbených hráčů SB50 Broncos týmu – defenzivní lineman Derek Wolfe. S Denverem podepsal jednodenní kontrakt, aby kariéru ukončil v dresu týmu, který jej v roce 2012 draftoval jako celkově 36. výběr.

Mimochodem, toho roku jsem draftovali kromě DL Dereka Wolfa také QB Brocka Osweilera, RB Ronnieho Hillmana, DB Omara Boldena, DT Malika Jacksona a LB Dannyho Trevathana. Silná třída.

Derek se zúčastnil pátečního tréninku a byl vřele přijat, jak spoluhráči tak přítomnými fanoušky.

Jednatřicetiletý Wolfe si během osmileté kariéry v našem dresu připsal 33 sacků, 77 QB hitů a byl důležitým článkem týmu, který vyhrál SuperBowl 50. Celkem si v lize připsal 34 sacků a 52 skládek pro ztrátu. Derek byl v naší lajně obávaná osobnost a jeden z lídrů. Ze statistik na vás nevyskočí hlavně hora černé práce, ze které často těžil Von Miller. Derek dal týmu Broncos po zisku SB50 výraznou slevu na své služby. Bohužel se nepodařilo jádro elitní obrany udržet pohromadě a další roky už nebyly tak úspěšné zvláště vlivem nekonečného hledaní franchise QB. Derek nepřestával být hlasem kabiny. Pro jeho nekompromisní náhled jsem měl jeho komentáře hodně rád. Byl vidět na hřišti i mimo něj. Zranění však doběhla i jej a tak hrál tento srdcař mnohdy s limitujícím zraněním.

Derek Wolfe slavil své sacky známou pózou a vytím.

Poslední dvě sezóny své kariéry odehrál v dresu Baltimore Ravens. Bohužel ani tam se mu zranění nevyhýbala a poslední rok strávil mimo hřiště po operacích obou boků.

Ke konci úspěšné kariéry mu nezapoměl poblahopřát Peyton Manning.

Buďte první, kdo vloží komentář

Přidat komentář