Tréninkový den – den desátý

Třetí trénink v plné výbavě přinesl solidní výkony jak v útoku, tak v obraně. Ovšem naše ofenziva vypadá, že začíná šlapat .Jerry Jeudy dnes předvedl několik big plays a viděli jsme první bitku, Jsme v polovině tréninkového kempu a týden od prvního přípravného utkání. Tik tak. Blíží se to….

Washingtonova rybička na konci videa je epesní…

Desátý den vyhrál útok. Útok to má na sehrání vždycky složitější a tak je dobré slyšet, že se naší ofenzivě daří, protože zezačátku kempu je naše obrana citelně přehrávala. Před pár dny si útočníci museli vyříkat svůj přístup, protože to stále nešlapalo jak mělo. Nyní to vypadá na lepší časy. Půjde o setrvalý jev a bude se dařit ofenzivě i nadále? Zatopí jim ještě naše obrana?

Hackett na tiskovce prohlásil, že fáze instalace je u konce jak u obrany tak útoku a teď , že se bude hrát hlavně fotbal. „To platí pro všechny. Pro celý tým. Chcete vidět dobré hry na obou stranách, nechcete vidět jak jedna strana stále drtí tu druhou. Celkově je to docela vyrovnané. Obrana je opravdu dobrá a útok začíná rozumět tomu, co děláme. Ukončili jsme instalace a hráči by měli všechno znát. Nové věci ve velké míře už nepřijdou. Teď budeme hrát fotbal.“

„Dávám teď útoku zabrat. Obrana má hodně společného s minulým rokem, ať už personálně nebo schématicky. ráči hrají spolu a jsou spolu dohromady déle a to jim pomohlo. Je to už ustálená jednotka namíchaná ze zkušenějších hráčů, kteří už za sebou mají spoustu dobrých utkání. Pro náš útok to je jiné. Děláme vše proto, abychom se kontinuálně učili nové věci. Zkoušíme nováčky vedle zkušenějšího prvního týmu a je dobré vidět, jak se jim daří. A hlavně se každý den snažíme být lepší a lepší.“

Proti sobě teď stojí zaškolené jednotky a vypadá to jako dobrý vyrovnaný fotbal s velkou soutěživostí. Super je, že ani jedna jednotka nevypadá špatně, což je dobré říct, jelikož poslední 4-5 kempů zde dominovala obrana nad útokem. Vypadá to na vybalancovanější tým. už by to nemělo být vše na defenzivě. Snad.


Se zraněním Tima Patricka se bude od každého z receiverů čekat více. Jedním z těch, na které se bude pozornost upírat nejvíce bude Jerry Jeudy. Výběr z prvního kola měl svoje nahoru dolů a my po něm budeme chtít pořádné zapojení bez dropů zato s big plays, separacemi a bez dropů. Desátý den Jeudyho ukázal ve světle, v jakém bychom ho chtěli vídat pořád. Dominantní výkon hlavně proti slotovi Essangu Basseymu, který zaskakuje za zraněného K¨Waun Williamse.

Jestli Jerry poskládá svou hru do konzistentních výkonů, máme se na co těšit. Dnes 60+ yardový TD. Několik big plays s Wilsonem. Stále ukazuje zcela elitní schopnost se separovat, explozivitu po zachycení míče a perfektní route running, který nechává cornery v prachu za sebou. Ale není to jen Bassey, který dnes dostal od Jerryho naloženo. Během drilů jeden na jednoho Jerry uspěl i proti Surtainovi..


Kluci se nám v letošním kempu poprvé porvali. Konkrétně došlo k potyčce mezi OL Benem Bradenem a DL McTelvinem Agimem. Hráči byli rozděleni HC Hackettem, posláni do sprch, ale po čase jim bylo dovoleno se k tréninku vrátit.

Hackett jako HC zažil tuto situaci poprvé a oba borce z trávníku „vykopal“, protože stejně by se to stalo i v zápase. Kluci měli šanci si v šatně zapřemýšlet. Ani jeden nemá zdaleka sestavu jistou a tak si podobné excesy nemohou dovolit, byť jde o tvrdou hru, adrenalin v plné zbroji narostl. Nicméně si nemohou hráči zvykat na rupnutí nervů a disciplíny, protože v zápasech bude atmosféra ještě více vyhrocená a jejich exces by citelně oslabil vlastní mužstvo. trenéři toto jednání netolerují a tolerovat nebudou.

Hackett je objímací typ. Prý to zdědil po přátelské matce. S hráči je kontaktní i tímto způsobem a tak donutil oba dva hráče se obejmout. Přihlížejícím se líbilo Hacketovo rychle zakročení v této situaci i respekt, který si na místě zjednal.


Dnes měl RW3 dva fumbly při předávce s centrem. Vůbec první s Cushenberrym a druhý přišel s Lukem Wattenbergem.

Právě nováček Wattenberg si vyzkoušel rozehrávky s prvním útokem.

Nedávno podepsaný RB Max Borghi měl dobrý den. V highlightech nahoře jej můžete také vidět. Líbí se mi, jak s nízkým těžištěm rozkmital nohy po předávce míče.

Hráči si poprvé vyzkoušeli dril jeden na jednoho WR proti CB.

WR Brandon Johnson chytil 35+ yardový TD z rukou Russella Wilsona. Divákům se líbí jeho narůstající chemie s naším QB1 i v dalších hrách. Mimochodem Johnson pochází ze stejné střední školy jako Pat Surtain II. NA college ho zrekrutoval náš WR kouč Zach Azzanni a z nováčků byl jeden z mála, který dostal pozvánku od RW3 do kempu v San Diegu.

V tréninkovém centru byla tento víkend druhá nejvyšší návštěva kempu.

Essanga Basseyho si vychutnal i Montrell Washington.

Dnes se také dařilo RB Mikeu Booneovi. On a Borghi si v přípravných zápasech pořádně zaběhají, protože RB1/2 jsou jasní.

Quinn Meinerz ukázal nabytou rychlost, když následoval RB Mikea Boonea 75 yardů až do end zóny. Docela vyrovnaný souboj. Překvapivě. „The Belly“ je sakra rychlý.


RT Tom Compton, RT Billy Turner a EDGE Randy Gregory jsou na PUP listu a nezasahují do tréninku. Zatím jsem z kempu nečetl nic o RT, krom toho, že si Calvin Anderson vede slušně a že Fleming se po návratu do naší sestavy ujal svého postu v dobré formě a nastupuje v druhé/třetí lajně.

WR Tyrie CLeveland a CB K’Waun Williams jsou ze hry díky zraněním.

Dnes chyběl Netane Muti, který má zatím blíže neurčené zranění kolene.

EDGE Joanthon Cooper dnes netrénoval. Bez důvodu, který by byl známý.

DJ Jones opět kvůli zádům vynechal. Snad to nebude nic vážného.

Do tréninku se vráti Kendal Hinton a hned si to užil s RW3 v prvním útoku.


Bradley Chubb hecuje obranu

Dejme si i Alberta O

Jen houšť

Sranda musí být. Jestli se ale Broncos bude dařit, tak z toho RW3 vytříská slušnou značku.

Buďte první, kdo vloží komentář

Přidat komentář