Tréninkový kemp – Den osmý a devátý

Den 8

Z osmého dne nesepsal můj hlavní zdroj Scotty Payne svůj souhrnný elaborát a jelikož se mi to sešlo s osobními povinnostmi, přináším nějaké info se zpožděním a jen krátce. A je to škoda, protože osmý den patřil našemu útoku.

Poznámka: Jestli někdo znáte zajímavý zdroj, který se Broncos věnuje v rozumné formě, článcích apod, budu rád, když mi jej doporučíte. Běžně využívám twitter Mike Klis, https://predominantlyorange.com, https://broncoswire.usatoday.com, https://www.denverbroncos.com/news/, ale nejlepší je imho https://www.milehighreport.com.

RG Quinn Meinerz shodil přes offseason cca 10 liber váhy, aby byl platnějším v pohyblivějším novém zónovém schématu. Síla mu zůstala a díky rychlejšímu prvnímu druhému kroku se stal hrozivějším, než býval.

Pozorovatelům se mimo jiné líbí returnová hra Montrella Washingtona, který se opírá o skvělé zrychlení, neztrácí rychlost při kličkách a vypíná pud sebezáchovy. STC Dwayne Stukes chladí optimismus a chce Montrella vidět v zápase. Taším se an něj v předsezónních přípravných zápasech.

Baron Browning je na postu OLB čím dál tím větším pozitivním překvapením. S jistého náhradníka na ILB postu se z něj stává hodně zajímavý hráč na OLB, kde díky své rychlosti likviduje běhové pokusy a stíhá RB. V pass rushi je také podobně nebezpečný. Naše odpověď na mobilní QB v AFC West?

Ronald Darby, náš outside corner číslo dvě, má z kempu také dost pozitivních ohlasů.

TE Greg Dulcich pokračuje v akliamtizaci v ofenzivě. Osmý den tréninků se mu obzvláště dařilo.

Greg je jako nováček často chválený, jaký dělá postup. Čas strávený u postranní čáry patrně trávil studiem a tak prý velmi chápe svou roli ve schématu ofenzivy. našim trenérům se hodně líbí přirozenost s jakou se pohybuje a hraje na trávníku. Pomáhá mu to instinktivně najít volné místo na hřišti.

Náš útok zatím v tréninkovém kempu stál proti neprostupné obraně. Osmý den ale patřil „šikanované“ skupince hráčů. Trenéři si během tréninku „hýbej s míčem“ připravili herní situaci, kdy útok prohrával 10 – 14, měl dva time outy a 1:48 do konce. RW3 kompletoval na Alberta O pro 15 yardů. Přišel trest false start, ale Wilson dál hrál agresivně. Mířil do hloubi pole, ale rychlík Jonas Griffith se zjevil odnikud aby přihrávku srazil. Zbývalo 1:18 a situace byla 3 a moc. Pas na Jeudyho šel moc dobře, ale první down to nebyl. 4 & 4 a Wislon trefuje krásným míčem Suttona pro 34 yardů, který posunul ofenzivu do skvělé situace v red zone. Sutton se parádně prosadil přes těsnou Darbyho obranu.

Krátce na to si připsal 18-yardový TD Trey Quinn.

Předvedená hra se líbila hlavnímu trenérovi, který byl potěšen halvně posunem, který útok předvedl a který by chtěl vidět soustavně. Ovšem klíčová přihrávka na Suttona nebyla designovaná a vyplynula ze situace. Je super, že umíme hrát dle aktuálně vyvinuté situace.

Pro náš útok byl osmý den velkým nakopávákem, ze kterého snad bude čerpat v dalších dnech.

Íčko si připsal nováček Damarri Mathis na přihrávce Bretta Rypiena. Stejného QB po tipnutí míče Reedem vychytal i safety Jamar Johnson. Mimochodem Mathis je dalším nováčkem, který zaujal mnohé přihlížející svou konzistentní kvalitní hrou.

Nově podepsaný WR Shepherd se zná s Hackettem z Green Bay a zatím co byl u nás pět minut i s cestou, začal si připisovat velmi zajímavé hry na trávníku. 60+ yardový TD z rukou QB Joshe Johnsona patří k nejlepším dosavadním hrám letošního kempu. Raketový start nové akvizice.

Na tiskové konferenci po osmém tréninkovém dni HC Hackett prohlásil, že Randy Gregory, Billy Turner i KJ Hamler rehabilitují dle rozvrhu a měli by v prvním zápase sezóny hrát. Snad se něco nepodělá a hlavně se nikdo další nepřidá.


Den 9

Devátý den patřil opět instalaci ofenzivy/defenzivy a tak vše proběhlo v klusu.

Další pochvaly zamířily za Baron Browningem, který překračuje očekávání trenérů. Byly tu určité pochybnosti. Z mé strany minimálně takové, že jsme jej více potřebovali na postu ILB. Poslední zprávy z kempu ale mluví o tom, jak Baron umí používat svou elitní atletičnost, přirozené ohýbaní kolem ochránců, použití rukou a bleskový start. Ukazuje se, že má pro hru EDGE velký potenciál. Dostal se i k rozehrávkám v první obraně vedle Chubba. Ještě stále se má hodně co učit. Před ním jsou starteři Chubb s Gregorym. Do toho konkurence Reeda, Bonitta, Coopera. Šířka kádru EDGE je ale hodně potřeba a Gregory s Chubbem nemají zrovna krátký zdravotní záznam.

V sonbotu čeká náš týmn třetí den ve zbroji. Trénink nejvíce připomínající zápas. A HC Hackett by si přál den jako byl ten osmý, kdy se dařilo útoku, ale hlavně intensita byla maximální.

Zkoušeli jsme dnes hned čtveřici long snapperů.

Tréninku se neúčastnil WR Tyrie Cleveland se zraněním hrdla. Bohužel se zranění ukázalo vážnější a bude chybět pár týdnů. Chyběl také WR Kendall Hinton s kolenem. Oba mohli bojovat o post WR 4, ale zranění přišla v nejméně vhodnou dobu.

CB K’Waun Williams (koleno) zatím také chybí. Stejně jako safety Caden Sterns s menším zraněním boku. Oba by se měli vrátit spíše brzy než později.


Buďte první, kdo vloží komentář

Přidat komentář