WIN !!

Druhá výhra sezóny 2023/24! To jsou mi věci.

Zápas to byl zásluhou obou soupeřů celkem nekoukatelný.

Naše obrana vypadala o něco líp než tomu bylo ve většině předchozích utkání. S respektem k soupeři musíme ale dodat, že Packers útok nebudí hrůzu. Nicméně jde o druhý zápas v řadě, kdy se Josephovi podařilo zlepšit dojem z úvodních cca pěti utkání sezóny, kdy byla naše defka totální průchoďák. Dokonce jsme mohli vidět i „tři a ven“, což bylo tak letos poprvé ne? Druhého CB hrál proti PAckers veterán Fabian Moreau (místo Damarri Mathise) a vypadal jako spolehlivá náhrada.

Ofenziva Paytona/Wilsona vypadala upracovaně. Uměla se posunout po hřišti až po bezpečný Field Goal, ale v red zone selhala. Zajímavé je, že v úvodu sezóny jsme patřili k top týmům dle red zone efektivity. To už teď neplatí. Zpomalené záběry po zejména posledních dvou zápasech dost často ukazují obsazené WR, na které je pak obtížné házet přihrávky. Courtland Sutton se stává spolehlivějším cílem. RB Javonte Williams vypadal hodně dobře a po pomalejším začátku sezóny se po těžším zranění vrací do staré formy – dnes 5,5 yardu na běh. Russell Wilson nezářil, ale mě osobně hodně potěšil 21-yardovým během na jehož závěru šel do kontaktu s obráncem. Neměl by to dělat, ale ukázal spoluhráčům, že se nebojí zabojovat o bolestivé yardy a není jen chladná primadona. OL povolila jeden sack, ale RW musel zůstat v neustálé pozornosti a z tlaku unikat.

Po hodně děsivém začátku denverské štace Willa Lutze, kdy v prvním utkání exSaints kicker minul jak FG tak PAT, šel náš kopáč do sebe a stal se oporou týmu. (ťuky ťuk ťuk) Dnes vítězný FG z 52 yardů.

V příštím zápase přivítáme na domácím hřišti jedničku na západě – Kansas City Chiefs.

Hodně fandů přepíná na režim „tankování“ a tedy prohrávat a tím si vylepšit pozici na draftu. Ideálně vybrat budoucího QB (Williams, Maye,…?) a do dvou let se vypořádat s Russellem Wilsonem. Obecně si tak dost fanoušků přálo spíš prohru. No díky tomu, že vyhrály i další týmy bojující o opačné čelo tabulky, tak jsme si dnešní výhrou zase tak nepohoršili. No z tohoto pohledu jsme ale mohli získat náskok.

(tým – výher – proher) A je tam dalších devět týmů se třemi výhrami.

Pro pobavení (pouze AJ): https://www.youtube.com/watch?v=gWh81hngqGQ

Buďte první, kdo vloží komentář

Přidat komentář