Tréninkový kemp – den 9

Ještě jeden stručný příspěvek. Tentokrát z venkovního sobotního tréninku. Nedělní den stráví hráči při scrimmage tréninku na Empower Field at Mile High.

Devátý den byl dalším, ve kterém se Teddy Bridgewater zdál býti lepším QB. Bitka dvou důležitých hráčů předznamenává nedělní scrimmage trénink.

Teddy se dostává kousek po kousku do vedení v ostře sledovaném souboji o našeho starting QB. Bridgewater předvedl 100% kompletních přihrávek během drilů 7 na 7, 2 TD při hře 11 na 11. Drew zaznamenal TD v 11 na 11, ale ve hře 7 na 7 nevypadal až tak dobře. Z devíti dosavadních tréninků tak Teddy „vyhrál“ v pěti případech, dvě remízy, dva dny pro Locka.

Teddy byl v sobotu velmi konzistentní. Míč při jeho hře nespadl na zem, žádný turn over. Připsal si 60+ yardový TD na Noaha Fanta během drilu 7 na 7 a vypadal viditelně lépe. Největším rozdílem mezi Teddym a Drewem je rozhodnost. To bylo nejvíce vidět během hry 7 na 7, kde Lock váhal a trenéři museli písknutím ukončit rozehru (=sack). Tyto situace připomínají situaci s Paxtonem Lynchem a jeho problém se čtením hřiště a přílišné přemýšlení tam, kde musí QB jednat. Každá rozehra má svůj příběh a trenéři musí i pásek rozebrat důvod Lockova „váhání“.

Drew Lock vypadal lépe v týmových drilech, kdy předvedl několik kompletací na KJ Hamlera a Jerryho Jeudyho. Také zakončil den TD přihrávkou na nováčka Setha Williamse při red zone drilech. Jeho dřívější nekonzistentnost jej ale před Teddyho nedostala.

Teddy -> Noah

Scrimmage trénink naplánovaný na neděli může ale karty zase řádně zamíchat, jelikož jde o tréninky nejvíce simulující ostré zápasy. Navíc nás brzy čekají společné tréninky proti s Vikingy a tam se taky může reálnějí ukázat, kde si oba QB stojí. A Drew musí zabrat, jestli nechce svůj post přenechat Teddymu.


Bitka!

Přišly emoce a nejen tak mezi náhradníky, ale rovnou mezi startery. Během pozemní hry středem v tréninku bez zbroje se ocitl na zemi Bradley Chubb vlivem sil, kterými na něj působil Garett Bolles. Tak se ti dva doštěkali a došťouchali. Rozmíška však rychle vzala za své aniž by se kdokoli přidal. Oba dva hráči byli dost „rozezlení“ a Chubb po chvíli navázal na jejich kontakt už jinde na hřišti. Trenéři, personál i hráči tuto situaci zažehnali a Bolles šel do kabin vychladnout. Šel za ním jak jeden z trénérů O-Line Chris Kuper, tak GM George Paton. Zachvíli se vrátil s klidnějším Bollesem, který se setkal s Chubbem a něco si v rychlosti řekli. Mělo by jít o konec vášní, které se v kontaktní hře stávají, byť šlo jen o trénink.

Spekulace míří za situací, že měl po celý trénink Bradley nad Garettem navrch a Bolles si v inkriminovaném okamžiku vybil nahromaděnou zlost, protože se mu to v celém kempu nestalo. Chování obou hráčů Vica Fangia poněkud zklamalo. Patrně dojde i k nějakému rozhovoru mezi Chubbem, Fangiem a Bollesem.


Nedělní trénink se bude konat bez dozoru diváků a bude přímo na Empower Field at Mile High simulovat zápasové situace včetně výkopů, field gólů a puntů. Půjde bezesporu o určitý milník v souboji našich dvou QB. Komu neděle více sedne?

Buďte první, kdo vloží komentář

Přidat komentář