Tréninkový kemp – den 11 – scrimmage s Vikingy

Von Miller roztleskává přihlížející v Minnesotě: https://www.facebook.com/Broncos/videos/3139396872955064

Dnešní scrimmage trénink v plné zbroji proti hráčům z týmu Vikings byl velmi výživný. Co se týče souboje Bridgewater – Lock, bylo to ještě zajímavější. Broncos média mají za vítěze Teddyho, Vikes média zase Locka. Nejlepším hráčem na hřišti byl Jerry Jeudy. Naše obrana se držela proti ofenzivě Minnesoty dobře. Ofenzivní linie měla problémy převážně ve vnitřní části.

Drew Lock předvedlnejlepší hod dne, zatímco Teddy B. byl více konzistentní a jeho hody byly bezpečnější. Na rozdíl od Broncos médií, nejsou ty média Vikes tak zaměřené na každý jeden snap našich QB, protože to není jejich hlavní práce – ti píší hlavně o vlastních hráčích. Nicméně je i tak jejich pohled zajímavý.

Teddy byl celý den více konzistentní. Připsal si jen dvě nekompletní přihrávky, větší hry a staral se o míč lépe. Vedl si dobře během týmových drilů. Nejlepší situací byl TD na Jerryho Jeudyho. Šlo o slant, ale Jerry dělal „Jerry“ věci. Uvolnil se a donesl by míč do end zóny.

Teddy po tréninku: „Dnes jsme odvedli dobrou práci. Poslední týdny jsme hráli proti naší obraně a hrát proti někomu jinému nám dozajista pomůže. Bylo to pro nás hodně důležité. Získali jsme nové porovnání, jiný pohled, snažili jsme se obhájit naši hru a samozřejmě jsme se snažili přečíst neznámou obranu.“

Doufejme, že si naše týmy povedou zítra ještě lépe.

Drew Lock nehrál dnes špatně, ale připsal si dvě íčka. Jedno bylo vráceno trestem za defenzivní držení. Druhé byl tečovaný pas. Tyhle dvě situace mu v dnešním pohledu uškodily nejvíce. Stejně si ale Lock připsal nejlepší hod – 30+ yardovou kompletaci na Suttona do double coverage. (bohužel video jsem nenašel)

Drew Lock: „Z dneška si mohu odnést hodně věcí. Jsem připraven si pořádně projít pásku a vrátit se zpátky na hřiště s lepším výkonem. Je hodně věcí, které jsem dnes mohl udělat lépe, které jsme všichni mohli udělat lépe. Je také dost věcí které jsme udělali dobře. Celkově to nebylo špatné.“


Další trénink na kterém si Jerry Jeudy vychutnával defenzivní backy obrany a předváděl jim svůj elitní route running a skóroval TouchDowny.

Kdyby routa směřovala ve výsledku doleva z pohledu Jeudyho, tak měl několik metrů náskok 🙂

Jak jsem dříve zmínil, Jeudy zaznamenal big play při hře 11 na 11, kdy vzal 50+Teddyho přihrávku do end zóny. Během drilů 1 na 1 nedal DB šanci, ale tam má WR vždy výhodu.

Bridgewater: „Jerry Jeudy mě děsí. Způsob jakým se pohybuje. On snad nemá žádné ACL nebo kolena. Přál bych si mít jeho kolena (smích). Způsob, jakým mění směr. Každá jeho routa vypadá stejně, než se kriticky změní. Jerry odvádí skvělou práci jak atakuje míč a přidává po zachycení další yardy. Baví se. To vážně rádi vidíte. Celá šatna se živí úspěchem spoluhráčů a jejich energií. Jerrymu se podaří hra a vidíte, jak se Tim Patrick raduje. Když se zadaří Courtlandovi, oslavuje Kendall Hinton, plácnou si. Když máte v šatně takové spoluhráče a vztahy, je to nakažlivé.“

Za zmíněný TD Teddy připsal větší zásluhu Jerrymu: „Jerry dobře porozuměl coverage Vikes. Hráli jsme situaci, kdy jsem měl přečíst safetyho a co safety udělá. Trošku jsem si ho povodil očima a Jerry udělal zbytek. Stačilo trefit úzké okno, Jerry chytl míč a za pět sekund byl v end zóně, jako by mu za patama hořelo. Jak jsem říkal, on se baví. To byl jen zlomek toho, co jsme schopni v ofenzivě předvést. Jerry dává naši hru dohromady a je tak dobrej, že je na úrovni WR1.“

Teď si hlavně přejeme, aby Jerry zůstal zdravý a pak by jej velká sezóna neměla minout.


Ofenzivní lajna měla vážné problémy. Po malém optimismu z počátku tréninkového kempu, začínáme pomalu kroutit hlavou. Speciálně vnitřní OL dostala od Vikes pořádně na zadek. Sebevědomí jim dnes určitě nenarostlo. Dnes by vnitřkem šlo několik sacků, tlaků na QB i skládek pro ztrátu. A do toho Ol předvedla také několik uspěchaných startů. Dalším důvodem k zamyšlení byly časté chyby v předávce míče. A to jak Lloyd Cushenberry, tak Quinn Meinerz. Meinerze alespoň omlouvá to, že toho na centru zase tolik neodehrál, ale Cushenberry toho odehrál dost. Předávka míče, ale není problém jen centra, svůj díl může nést i QB. Každopádně v tom vidím i problém střídání QB, kteří každý mohou mít jiný způsob přebírání míče, signálů a automatika jde pak trochu stranou.

Vidím velký problém v chodu vnitřní OL, protože to znamená velké komplikace při bězích středem. Tohle potřebujeme fixnout a zajímá mě to víc než souboj QB.

Opět se tak nabízí možnost přesunu Grahama Glasgowa na centr a na místo pravého guarda dosadit Netane Mutiho. Jde však pouze o spekulaci a Cushenberry má ještě čas se dát dohromady.


Vic Fangio na adresu obrany: „Excelentní práce. Vikes ukázali pár věcí, které jsme dosud neviděli a tak jsme se měli co naučit. Postavili jsme i několik novějších hráčů a jde samozřejmě vidět, že se máme ještě pár věcí co učit, ale celkově to byla velice dobrá práce obrany.“

Skvělá práce Pata Surtaina…

Střípky

  • OT Calvin Anderson dnes na pravém tacklu první OL
  • WR Kendall Hinton si vyzkoušel hru v prvním útoku
  • Nováček UDFA DeVontres Dukes si připsal dvojici TD a zlepšil svoje vyhlídky
  • LB Justin Strnad opět v první obraně místo Jewella
  • RB Javonte Williams vyhrál 1 na 1 blokačřský dril proti bývalému spoluhráči Chazzi Surratovi
  • RB Melvin Gordon a RB Mike Boone předvedli několik dobrých běhů, při kterých předvedli skvělou rychlost. Jeenz z Booneových běhů b byl 20+ yardový.
  • Pěkné odpoledne zažil také KJ Hamler, který zachytil několik přihrávek
  • V jedné chvíli šel Sutton do výskoku pro přehozený míč a po zásahu obrany skončil na zemi. Ihned se zvedl a běžel zpátky. Vypadá to, že zdraví zatím drží. Jen tak dál.
  • TE Eric Saubert a Andrew Beck si oba připsali několik catchů
  • Gordon předvedl parádní catch jednou rukou
  • DL Shelby Harris, čerstvě třicátník, si připsal sraženou přihrávku Kirka Cousinse


Zdravotní okénko

  • Josey Jewell stále mimo trénink s třísly
  • UDFA CB MAc McCain hamstring
  • Netrénovali ani nováček DL Marquiss Spencer, DL Deyon Sizer a DL McTelvin agim


Buďte první, kdo vloží komentář

Přidat komentář