Tréninkový kemp – den 15

Trošku se nám zamotalo číslování. V pořadí veřejných tréninků by měl být asi třináctý. Čtrnáctý den uvádí můj zdroj článku, zatímco video k tomuto dni je očíslováno jako 15. Každopádně to není tak důležité jako to, že poslední trénink proběhl opět v plné zbroji a ofenzíva předvedla nedbalý a letargický výkon.

Quarterbeci nehráli moc dobře, dropy receiverů, slabé blokování. PAtrick Surtain II hrál na slotu první obrany. Ukázal se ve formě hrající Jonathan Cooper.

Jakoby po 33-bodovém představení v prvním přípravném utkání propadla ofenziva sebeuspokojení a dneska si to přišla na trávník jen tak odbýt. Napříč celou sestavou jsme viděli letargický den, který se hlavnímu kouči určitě nelíbil. Věřím tomu, že si Vic Fangio pozve celý útok na „kobereček“. „Musíme se více soustředit! Musme být schopní zase trénovat naplno. Musíme být více zaměření. Musíme chytat míč, musíme jej lépe házet. Zkrátka všechno.“

A reportéři je nsouhlasí. Ani jeden z QB to nerozbalil a nestrhl své spoluhráče. Dropy předváděli receiveři i tight endi. Rozhodně to nebyly výkony, které si přejete vidět od svého týmu, byť po dominantní výhře v přípravném zápase. Už jsme podobný přístup viděli dříve. Třeba první scrimmage trénink s Vikingy byl podobný.


Nejvíce byl dnes vidět OLB Jonathan Cooper (Draft 2021, 7.kolo). Dostal dnes šanci v první obraně a když dostal šanci, tak z LoS přímo explodoval a drtil OL a QB neustálým tlakem. Vic Fangio: „Na univerzitě Ohio State hrál dobře a tvrdě. Jeho vášeň pro hru je viditelná. Je lhké jej koučovat a zatím splňuje naše očekávání. Musí překonat vynšechanou sezónu (tři operace srdce), ale líbí se nám, kde je právě teď.“

Outside LB byli před kempem otázkou. Von Miller se vrací po zranění, které jej stálo celou sezónu. Bradley Chubb měl chirurgický zákrok. Cooper zatím bere svou šanci vážně. Jen tak dál.


Jedna z věcí, které dnes musela pozorovatele zaujmout je hra Patricka Surtaina II na slotu/nickelu v první obraně (místo Bryce Callhana). S Darbym a Fullerem na vnějšku hřiště. Bohužel se Patrick lehce zranil a trénink nedokončil. Budeme i dále sledovat, jestli půjde o trend, nebo jej trenéři jen zkoušeli. Může to mít souvislost s tím, že „prý“ volalo několik týmů se zájmem o CB? To je jen spekulace. ALe jde os spekulaci, která by dávala smysl – za TOP CB ligy Callahana, bychom mohli chtít draft výběr někde v prostřed draftu. Také bychom dále uvolnili platový strop. Nováček Surtain by se dostal víc na hřiště. A to vše v situaci, kdy Callahanovi končí po sezóně smlouva. Asi netřeba dodávat, že v pro nás klíčové sezóně bychom si všechny opory raději měli ponechat. A o tom, že je Callahan hvězdou naší secondary snad nikdo nepochybuje. Pokud navíc plánujeme hrát hodně „dime“ sestav, tak potřebujeme 4 cornery. Řetěz je tak silný, jak jeho nejslabší část. Víte co myslím.


Střípky

  • Zpátky v tréninku WR Tim Patrick a ILB Josey Jewell (oba třísla)
  • Do přípravy se také vrátili ILB Baron Browning, OLB Andre Mintze (otřes mozku), S Caden Sterns (bok), RB Melvin Grodon (třísla)
  • V rámci prvních škrtů jsme propustili CB Rojestermana Farrise, LB Petera Kalambayie, DT Lorenza Neala Jr.
  • Na listinu propuštěných/zraněných hráčů jsme umístili WR DeVentre Dukese, RB LaVonte Bellamyho, DT Deiyona Sizera
  • Podepsali jsme WR/RB Adriana Killinse (ztratili jsme RB Boonea, Gordon lehké zranění, tak jsme vzali dalšíhio RB)
  • Bradely Chubb jeskoro na 100% výkonu a rád by viděl před sezónou nějakou akci. Bude to už tento víokend proti Seahawks?

Zdravotní okénko

  • CB Patrick Surtain II opustil trénink s malým zraněním. Dále do tréninku nezasáhl, ale prý jen „pro jistotu“.
  • OLB Von Miller na tréninku nebyl, jelikož se mu narodilo dítě. Gratulujeme
  • S Trey Marshall netrénoval – zraněný kotník
  • RB Mike Boone – quad
  • WR Tim Patrick – třísla
  • OLB Andre Mintze – otřes mozku


Buďte první, kdo vloží komentář

Přidat komentář