Game 7 – @Cleveland Browns – Preview

Kdo: Denver Broncos @ Cleveland Browns

Kde: FirstEnergy Stadium

Kdy: 22. října 2021, pátek, 2:20 (středoevropského času)

Cleveland Browns stadium rules

Denver Broncos @ Cleveland Browns

Žádné dlouhé romány, na jaké jste ode mě zvyklí. Z každé mizerné prohry hledám hůře a hůře morálku a motivaci na další články. Trvá mi to déle, než se oklepu natolik, abych sesmolil něco, co nebude jen nenávistný, zklamaný, zoufalý nářek, nad hrou našeho týmu.

Půjčím si slova jednoho z fandů na discordu: ten tým zkrátka hraje pod své možnosti. Ta soupiska není špatná, ale v současnosti jde na hráčích vidět, že hrají pod obrovskou dekou. Chybí lehkost, na všechno se nadřeme, nedaří se to, co by se dařit mělo. Od hry Vona Millera přes trapnou secondary až po efektivitu Teddyho B,…

Proti zdravotně zdecimovaným Browns nejsme bez naděje na výhru. Ale musíme se obejít bez legitimních ILB. Kromě Strnada, který je sám prakticky nováček a náhradník, máme už jen ILB čtvrtého sledu, kteří neudělali ani tréninkový tým a teď se mají postavit ve středu obrany TE Njokuovi, či run heavy týmu Browns, byť bez dvou top RB, které mají Clevelandští na IR.

Jde o utkání silného týmu Browns s děsivou marodkou, která zahrnuje QB, část OL, oba starting RB a kus obrany proti částečně zraněným Broncos, kteří nejsou schopni shodit deku, která se nad nimi po prohře s Ravens vyskytla a nechce zmizet.

Utkání půjde na krev a bojovnost. Domácí Browns ví, že jsou dobrýám týmem a berzdí je jen zranění. My jsme týmem, kterém use nějaké opory do sestavy vrátily, ale nejsme schopni najít svůj klid a rytmus. Tenhle zápas je velkou neznámou a může dopadnout jakkoli. Hoďte si kostkou či mincí.

Doufám ve výhru. Doufám, že se chytneme po nějakých zdařilých akcích a doufám, že i bez ILB odehraje obrana Broncos skvělý part, proti Case Keenumovi, který nám bude chtít ukázat, že měl na to být naším starting QB.

Buďte první, kdo vloží komentář

Přidat komentář