Offseason 1: Trenéři pro sezónu 2022/23

Při sestavování trenérského týmu se HC Nathaniel Hackett hodně zaměřil na mladé kouče často z univerzitního prostředí. Dalším heldiskem byla samozřejmě nějaká společná minulost našeho HC s danými trenéry, což by mělo usnadnit komunikaci a zjednodušit zavedení nových systémů a schémat k týmu. Hackett najmul „kouče koučů“ Johna Vieiru, který by měl méně zkušeným trenérům pomoci s trénováním na profesionální úrovni.

S pohledem na trenérskou sestavu se mi na jednu stranu líbí uvažování „out of box“, která dává příležitost neprovařeným trenérům, na druhou stranu však jde opravdu o neprověřené nové kouče, kteří budou „super zelení“. HC, DC, OC, STC budou všichni dělat tuto práci poprvé. Dost by mě překvapilo, kdyby jsme to zvládli hladce a očekávám pár kopanců na trnité cestě.

Hlavní trenér: Nathaniel Hackett

Novým hlavním trenérem Denveru Broncos se stal Nathaniel Hackett. | Denver Broncos

Asistent HC: Derek Haithcock

Instruktážní designer: John Vieira

Podobnou pozici zastával Vieira poslení dva roky u Packers. On a Hackett mají oba tituly z neurobiologie z UC-Davis.

Ofenzivní koordinátor: Justin Outten

ExTE kouč Green Bay Packers byl sice až třetí volba z pomocncých GB trenérů, ale věřím, že Hackettovi hodně pomůže s nastolením nových ofenzivncích schémat, se kterými je dobře obeznámen. Jako TE trenér se bude určitě kromě jiného věnovat i blokovacím schématům. Hackett zatím sazí na mladší a méně zkušené trenéry. Ale i to je dnešní NFL trend.

QB kouč/koordinátor pasové hry: Klint Kubiak

Syn našeho dřívějšího QB/HC Garyho Kubiaka dělal v loňském roce OC Kirku Cousinsovi u Vikingů a přes neúspěch týmu dovedl Kirka k parádním číslům (4221 yardů. 33 TD, 7 INT, 103,1 QBR). I Kubiak je vyznavačem inovovaného West Coast útoku a je tak dalším trenérem, který má pomoci s hladkým přechodem na nové útočné schéma. Klint Kubiak pracoval s mnohými trenéry a může tak přinést mnoho variant ofenzivních myšlenek.

Klint pracoval už i pro Broncos a to v roce 2016 pod svým otcem Garym jako ofenzivní asistent. U Vikingů zastával Kubiak mladší roli QB trenéra v letech 2019-20, aby se stal OC pro rok 2021. Je dobré také zmínit WR Justina Jeffersona, ze kterého Klint pomohl udělat jednoho z nejlepších mladých WR v lize.

Role Kubiaka bude velmi důležitá, jelikož právě QuarterBack je naší slabinou, stejně tak jako nedostatečné využití zajímavých talentovaných receiverů.

Justin Outten a Klint Kubiak

WR kouč: Zach Azzani

OL kouč: Butch Barry

Dříve trenér v Packers 2020. Zná Hackettův systém. Poslední rok v SF 49ers asistent OL kouče. Barry nahradí Mikea Munchaka. Opět je zde jasný cíl najmout člověka obeznámeného se systémem.

OL SF49 patří k zajímavým jednotkám v lize, ve které září nejlépe hodnocený hráč ligy Trent Williams.

Ještě před rokem 2020 v Packers Barry působil jako asistent OL trenérů u TB Buccaneers nebo na Univerzitě v Miami. OL kouč Central Michigan.

Najmutí Barryho jde na úkor Mikea Munchaka a tak jde o velmi rozporuplný tah. Munchak patří mezi nejvíce ceněné OL kouče v lize. Možná jsem já osobně zklamán, protože jsem od naší OL pod jeho vedením čekal víc. Bolles i Risner měli slabý rok. Uvidíme.

OL kouč asistent: Ben Steele

Ben Steele je bývalý TE, který z rukou Aarona Rodgerse zachytil jeho první NFL TD vůbec (odehrál 17 zápasů). Steele pracoval jako asistent OL pod Klintem Kubiakem u loňských Vikes, u kterých po letech ta OL vypadala trochu rozumně. 9 let zkušeností s trénováním v NFL.

TE kouč: Jake Moreland

Moreland loni pracoval jako asistent Ofenzivní lajny u Jets. Má 17 let zkušeností s trénováním v univerzitním prostředí včetně OC Western michigen 2017-20.

RB kouč: Tyrone Wheatley

Kdysi skvělý hráč, naposledy hlavní trenér Morgan State University. Na profesionální NFL úrovni trénoval RB v Bills a u Jaguars.

Kontrola kvality: Justin Rascati

Kouč kontroly ofenzivní kvality: Ramon Chinyoung

Dříve HC ve Willowridge High School. 10 let zkušeností s trénováním. Předpokládá se velké zapojení u Ofenzivní lajny spolu s Barrym a Steelem.


Defenzivní koordinátor: Ejiro Evero

Ejiro Evero

Ejiro Ecvero byl u LA Rams trenérem defenzivních backů. Po čtyřech sezónách, kdy trénoval safety, byl jmenován trenérem celé secondary a koordinátorem pasové obrany. Rams v uplynulé sezóně povolili druhý nejmenší počet pasových TD a přitom měli třetí nejvyšší počet interceptionů. Loni byli pod DC Staleym dokonce nejlepší obrana ligy (16,8 bodu na zápas, 190,7 yardů na zápas). Před působením u Rams Evero pracoval jako v roce 2016 jako kontrolor defenzivní kvality v Green Bay a před tím 5 let v SF49 a ještě před tím 3 roky u Bucs. Během působení u Packers pracoval se svým současným senior poradcem Domem Capersem. Evero měl na starost analýzu pásek, analýzu ofenzivních tendencí, apod.

Ejiro Evero trénoval pod vedením Wadea Phillipse, Brandona Staleyho, Raheema Morrise,… tak doufejme, že něco z jejich umění přešlo i na našeho nového DC.

Evero trénoval i na univerzitách (Redlands, UC Davis). Na UC Davis byl spoluhráčem Nathaniela Hacketta.

Senior asistent obrany: Dom Capers

Úloha Doma Caperse bude poradenská pro celou armádu našich trenérských nováčků. A že má zkušeností na rozdávání. 30+ let zkušeností v NFL. Z toho 24 buď jako DC nebo HC. Stejnou pozici zastával v posledních třech letech u Jaguars, Vikings a Lions, kde pomáhal novopečeným koordinátorům s jejich novými povinostmi. Zajímavý a rozumný krok.

ILB kouč: Peter Hansen

Peter Hansen dělal naposledy DC na UNVL (univerzitní tým), kde také vedl inside LineBackery. Na univerzitě Stanford 6 let trénoval ILB, včetně Blakea Martineze, Bobbyho Okerekeho či Curtise Robinsona. V letech 2011-13 pracoval v týmu SF49 s Ejirem Everem a Vicem Fangiem. Návaznost v obraně je určitě důležitá věc, nicméně boty předchozího LB kouče Herringa jsou dost velké, tak snad se do nich Hansen vejde.

OLB kouč: Bert Watts

Watts pracoval v roce 2021 jako OLB kouč/koordinátor speciálních týmů na univerzitě Auburn. V letech 2013-16 dělal DC na UC-Davis, což je škola kterou prošli jak Nathaniel Hackett, tak Ejiro Evero. 2017-20 DC Fresno State. Watts již u Broncos pracoval a to v roce 2012.

DL kouč: Marcus Dixon

Asistent DL trenéra z LA Rams Marcus Dixon. Jeden ze tří našich nových trenérů letošního vítěze SuperBowlu (Evero, Stukes, Dixon). V roce 2021 tedy byl asistentem DL kouče u Rams, před tím na univerzitě Hampton trénoval DL.

DB kouč: Christian Parker

Asistent DB kouče: Ola Adams

Konzultant: Bill Kollar


Koordinátor speciálních týmů: Dwayne Stukes

Dwayne Stukes, asistent STC Los Angeles Rams. Dříve také DB v NFL i Arena League. 13 let NFL zkušeností. Defenzivní asistent u Jaguars 2 roky, asistent speciálních týmů u Giants 2 roky, Bears 2 roky, Bucs 6 let. Během působení u Bucs jako STC, měl pod palcem kickera Connora Bartha, který měl třetí nejlepší procentuální úspěšnost. Stukes se ale v Tampě staral jako asistent o defenzivní backy, kontrolu kvality speciálních týmů, asistent trenérů.

Asistent koordinátora Speciálních týmů: Mike Mallory

Mike Mallory tuto práci zastával u Jaguars v letech, kdy tam OC dělal Nathaniel Hackett. Mallory má 13 let zkušeností trénování v NFL a 22 let zkušensotí na college. V letech 2013-16 měl na starosti Speciální týmy Jacksonville Jaguars. Zajímavostí je, že otec Malloryho Bill byl hlavní trenér Univerzity v Coloradu.


V týmu Denver Broncos zůstávají:

Zach Azzani

DBs coach – Christian Parker

DL coach – Bill Kollar ( v nové roli)

WRs coach -Zach Azzanni

Offensive assistant – Justin Rascati

Zach Azzani měl nabídky i jinde. U ATL měl i druhý pohovor, ale nakonec jej Hackett přemluvil a Azzani zůstal u nás. V uvozovkách tak Azzani přežil už druhou zěmnu režimu.

Jsem strašně rád, že u týmu zůstal Bill Kollar. Kouč, který zápasil s medvědem, umí dělat z bezejmenných defenzivních lajnmenů počitatelné hráče (Shelby Harris, Mike Purcel, DeShawn Williams,…).


V týmu Denver Broncos přestávají působit:

  • OC – Pat Shurmur
  • STC – Tom McMahon
  • DC – Ed Donatell
  • OL coach – Mike Munchak
  • Assistant to HC/assistant quality control – Mike Hiestand
  • Pass game coordinator – Chris Beake
  • Offense quality control coach – Chris Cook
  • TE coach – Wade Harman
  • ILB coach – Reggie Herring
  • OL coach – Chris Kuper
  • QBs coach – Mike Shula
  • Assistant ST coach – Chris Gould
  • RB coach – Curtis Modkins
  • OLB coach – John Pagano

Odchod Curtise Modkinse mě velmi mrzí. Byl mezi RB oblíbený, skvělý kouč do kabiny. Za svůj předzápasový proslov dostal i game ball. Pracoval s hráči jako Melvin Gordon, Javonte Williams, Phillip Lindsay a má určitě zásadní zásluhu na tom, že RB nebyli slabinou našeho útoku.

Mrzí mě i odchod OLB kouče Johna Pagana. Skvěle pracoval s Malikem Reedem, Jonathonem COoperem i Stephenem Weatherlym a dostal z nich výkony mimo očekávání.

OC Pat Shurmur a STC Tom McMahon mi nebudou chybět vůbec.


Denver Broncos 2022 coaching staff

Head coach: Nathaniel Hackett

Assistant to head coach: Derek Haithcock

Instructional designer: John Vieira

Offense

Offensive coordinator: Justin Outten

Passing game coordinator/QBs: Klint Kubiak

Running backs: Tyrone Wheatley

Wide receivers: Zach Azzanni

Offensive line: Butch Barry

Assistant offensive line: Ben Steele

Tight ends: Jake Moreland

Offensive quality control: Ramon Chinyoung

Marlin Briscoe Diversity Coaching Fellow: Mateo Kambui

Defense

Defensive coordinator: Ejiro Evero

Senior defensive assistant: Dom Capers

Defensive backs: Christian Parker

Assistant defensive backs: Ola Adams

Defensive line: Marcus Dixon

Linebackers: Peter Hansen

Outside linebackers: Bert Watts

To-be-announced role: Bill Kollar

Defensive quality control: AC Carter

Defensive assistant: DeAndre Thompson

Special teams and strength coaches

Special teams coordinator: Dwayne Stukes

Assistant special teams: Mike Mallory

Head strength and conditioning: Loren Landow

Assistant strength and conditioning: Korey Jones

Assistant strength and conditioning: Pierre Ngo

Player performance assistant: Emily Zaler

118 trackbacků / pingbacků

  1. Před tréninkovým kempem | Denver Broncos
  2. aurochem tadalafil
  3. english essay writing help
  4. essay title help
  5. essay writing services online
  6. essay writing homework help
  7. professional grad school essay writers
  8. online essay editing service
  9. college admissions essay help
  10. help with writing college application essay
  11. custom essay services
  12. service essays
  13. buy essays online cheap
  14. essay writing service law
  15. cheap essay services
  16. narrative essay writing help
  17. cheap essay papers
  18. mebendazole pharmacy
  19. viagra phuket pharmacy
  20. online pharmacy no prescription needed klonopin
  21. cialis european pharmacy
  22. meds online
  23. remedio tadalafil
  24. how to buy viagra pills
  25. is generic cialis available
  26. cialis international
  27. generic viagra australia paypal
  28. sildenafil discount prices
  29. sildenafil 100mg order
  30. viagra online canada no prescription
  31. tadalafil von cipla versus lily cialis
  32. buying cialis from canada
  33. viagra tablets online in india
  34. generic cialis from india
  35. cialis 20 mg canada
  36. Cialis Oral Jelly
  37. meijer pharmacy hours
  38. tadalafil for sale cheap
  39. how to buy viagra in canada
  40. where can i get cialis overnite
  41. buy online viagra
  42. pharmacy that sells phentermine
  43. sildenafil 100mg coupon
  44. generic viagra order
  45. 80 mg viagra
  46. online pharmacy for viagra
  47. cheep cialis
  48. cheapest cialis n
  49. cialis online pharmacy australian
  50. cialis online from canada
  51. metronidazole acetaminophen
  52. order bactrim
  53. lisinopril bloeddruk
  54. rybelsus eye side effects
  55. gabagamma gabapentin
  56. metronidazole dubai
  57. zoloft and fatigue
  58. naproxen and fluoxetine
  59. should i take duloxetine in the morning or at night
  60. escitalopram vs alprazolam
  61. can you take cephalexin with penicillin allergy
  62. what is another name for keflex
  63. buy viagra soft
  64. what should i avoid while taking ciprofloxacin?
  65. can i take bactrim sooner than 12 hours
  66. neurontin high blood pressure
  67. amoxicillin for chlamydia
  68. diclofenac potassium side effects
  69. how long does flexeril stay in system
  70. side effects of ezetimibe simvastatin
  71. depakote taper schedule
  72. 7 letter word for contravene
  73. augmentin 875 dosage
  74. do you take flomax with food
  75. how does diltiazem work
  76. cozaar and ed
  77. amitriptyline trade name
  78. is aspirin acetaminophen
  79. buspar withdrawal symptoms
  80. is augmentin penicillin
  81. semaglutide dosage for weight loss
  82. remeron prescription
  83. rexulti vs abilify
  84. mimos actos
  85. side effects of tizanidine
  86. acarbose innovator
  87. voltaren emulgel 1% 100g
  88. venlafaxine constipation
  89. repaglinide eg effetti collaterali
  90. robaxin and percocet high
  91. ivermectin 3mg price
  92. sildenafil 100mg price at walgreens
  93. buy viagra cialis levitra online
  94. levitra tablets online
  95. vicodin es online pharmacy
  96. reputable indian pharmacies
  97. pharmaglobalrx tadalafil
  98. ivermectin new zealand
  99. where to buy generic viagra online safely
  100. how long does it take for tadalafil to work
  101. sildenafil vs vardenafil
  102. buy stromectol online uk
  103. vardenafil half life
  104. cost of stromectol medication
  105. achats produit tadalafil pour femme en ligne
  106. ivermectin 6 tablet
  107. ampicillin solution concentration
  108. lisinopril 20 mg side effects
  109. how long after taking flagyl can you drink alcohol
  110. pregabalin 25 mg capsule
  111. side effects from prednisone
  112. is keflex safe in pregnancy
  113. trazodone and weight gain
  114. glucophage kontraindikation
  115. antibiotic cephalexin
  116. how long does 200 mg of provigil last
  117. medication amoxil
  118. ciprofloxacin hydrochloride ophthalmic solution 0.3 for pink eye

Přidat komentář