BLOCKBUSTER TRADE!!! Russel Wilson míří ze Seattlu Seahawks do Denveru Broncos!!!

Cenovka za jednoho z nejlepších QB poslední dekády?

2x první kolo, 2x druhé kolo, 1x páté kolo a Drew Lock, Shelby Harris a Noah Fant. Roky upřesním.

Drew Lock imho nemá nějakou cenu. Mohl být alespoň backup. Jeho osud v NFL je jeden velký kolotoč. V Seahawks snad dostane šanci, jinak by ho v rámci tradeu asi nechtěli.

Shelby Harris bude chybět. Nedraftovaný, 30 let. Pro nás vlastně i solidní trade. Loni regres ve výkonosti. Musíme jej nahradit, ale s RW3 v sestavě by mohl být nějaký volný hráč ochoten podepsat za dobré peníze.

Noah Fant? První kolo. Jako TE je to levná pozice a my máme Alberta O. který je typově dost podobný

Více níže.

Za mě se GM Georgi Patonovi podařil neskutečný kousek. N.E.S.K.U.T.E.Č.N.Ý. Podařilo se mu sehnat jednoho z nejlepších QB v lize. RW3 33 let. Ale klidně by mohl mít desítku let před sebou. Nedávno o něm i český web psal jak investuje $1M dolarů do svého těla a kariéry. RW3 miluju. Paton na oplátku poslal do Seattlu hráče, které jsme schopni relativně schopně nahradit.

GM George Paton je ta nejlepší věc, co se Denveru stala od příchodu Peytona Manninga. No já osobně bych tam do mezidobí zapsal pár dobrých let s PM včetně SB50.

Vítězové? Fandové Denveru Broncos. Hráči Denveru Broncos. Trenéři Denveru Broncos.

https://twitter.com/i/status/1501283214282801152

Dokážete si představit, jaké pocity teď mají Jerry Jeudy, Tim Patrick a Curtland Sutton?

Upřesnění protihodnoty za RW3:

  • 2022 první kolo draftu (9)
  • 2022 druhé kolo draftu (40)
  • 2023 první a druhé kolo draftu
  • 2022 páté kolo (plus dostaneme čtvrté kolo Seahawks 2022)
  • DT Shelby Harris
  • TE Noah Fant
  • QB Drew Lock

Cenovka to není malá, ale to za elitní QB není nikdy. A to, že se Patonovi podařil takovýto obchod je malý zázrak. Franchise QB se prostě neprodávají. Trefili jsme však dobu, ve které se Seahawks odhodlali k velkému přepracování týmu, který v jediném dni proměnili v odchod RW3 a propuštění LB Bobbyho Wagnera, čili k odchodu hlavních osobností útoku i obrany. Dále se v Seattlu spekuluje o možném obchodu s WR Tylerem Lockettem a zájmu o Deshauna Watsona. Turbulentní doba.

RW3 statistiky 2021/22: Kompletace 259/400 (64,8%). 3 113 yardů, 7,8 průměr, 25 TD, 6 INT, Rating 103,1.

RW3 statistiky kariéra: Kompletace 3079/4735 (65%). 37 059 yardů, 7,8 průměr, 292 TD, 87 INT, Rating 101,8.

Dle Mikea Klise nebyla náhoda, že oznámení tradeu pro Russella Wilsona přišlo chvíli po prohlášení Aarona Rodgerse o setrvání v Green Bay Packers. George Paton „prý“ do letošní offseason vcházel s tím, že chtěl Aroda nebo RW3. Obojí byl plán A. Rozhodujícím impulsem byla situace během Combine (středa-čtvrtek), kdy Packers potvrdili All in v přivedení Aroda zpět do zeleno zlaté. Rozhovory mezi Broncos a Seahawks tím získaly na intenzitě. Spekulace dokonce hovoří o tom, že to my jsme preferovali Wilsona a když to klaplo, dali jsme Arodovi vědět, že zájemz naší strany opadl. Není to podstatné.

Arod dával smysl díky historii spolupráce s Nathanielem Hackettem, ale RW3 je mladší a v jeho resumé je jasný signál o chuti pokračovat další roky. A ty roky nebudou levné. Pokud jsme jen uvažovali o Arodovi či RW3, GM George Paton MUSEL počítat s tím, že služby elitních QB nejsou zdarma a že bude muset přitlačit na kasičku. Russell Wilson přichází k nám s dvěma lety staré smlouvy, ale vzhledem k tomu, že by Wilson chtěl hrát do 40-45 let, očekává Broncos obec nový kontrakt, který může upravit podmínky smlouvy tak, že budeme schopni lépe kolem něj tým poskládat. Pokud by se mě někdo ptal, tak já raději zaplatím vysoké rozumné prachy kvalitnímu QB, než abych to jistil dalšími roky na přechodných QB.

V současnosti na tom ale nejsme vůbec zle i bez nějakých zásahů. Stále máme kopu draft picků a stále máme kopu peněz na volné hráče.

Upravené draft výběry Broncos.

Stále máme tři výběry ve druhém dni a čtyři výběry ve dni třetím. Je to dost munice na solidní hráče na doplnění kádru, když ty hlavní posily budeme hledat na trhu s volnými hráči.

I přes příchod Russella Wilsona, máme na jedenáctém místě poměrně solidní manévrovací prostor s dalšími možnostmi restrukturalizací některých smluv. Věříme, že současná podoba týmu přiláká některé volné hráče, kteří by mohli podepsat pro tým výhodnější smlouvy než za tržní cenu.

Může jít o obrázek 1 osobě , playing football , ball a text that says 'BREAKING C **** 3 BRONCOS TRADING FOR RUSSELL WILSON'

Jste spokojení s příchodem Russella Wilsona? Fanoušci na MileHighReportu mají jasno:

Do ankety se zatím zapojilo téměř 15 tisíc fandů. Což je trojnásobek obvyklého počtu.
Přesně tak.

Russell Wilson je ideálním QB pro Hackettův systém. RW3 Big plays miluje a umí. Nebezpečná ruka otevře prostor pro zone běhy RB. Budeme potřebovat RW3 přesvědčit, že střední a krátké vzdálenosti nesmrdí a že Jeudy s Patrickem mohou v této zóně znamenat nebezpečí, stejně tak jako Hamler se Suttonem někde v dálce.

Hráčské priority pro offseason se nám nyní přeskupily.

  1. Starting Pravý tackle
  2. Starting EDGE/OLB
  3. Starting ILB
RW3 se svým agentem na letišti v Denveru. Strávili nějaký čas na mile High, kde Russ prošel fyzickými testy. Pak si dali s trenéry a front office jídlo u Elwaye.
Kámoš s RW3 je i Melvin „Flash“ Gordon. Co takhle zásadní slevička?

Možné náhrady za odchozí hráče

Tight End (Noah Fant)

Na soupisce máme Alberta Okwuegbunama, který ukázal, že je solidním TE v NFL. Umí zabojovat, získává yardy v prostoru, má rychlost. Nikdy však nebyl starterem na plný úvazek, ale to se teď změní. S Fantem v Seattlu se určitě jeho role zvýší. Nabízí se však posílení nemálo důležitého postu.

Robert Tonyan, Green Bay Packers

Tonyan se nabízí na prvním místě. Jasná vazba na Hc Hacketta i na našeho OC Outtena, který byl jeho pozičním trenérem v GB. V roce 2020 měl Tonyan 11 TD v sezóně. V roce 2021 už to taková sláva nebyla, navíc si urval přední křížové vazy (ACL). Měl by být připraven poměrně brzy. Tonyan však není v blokování nějaká hvězda. Blokování Tight Endů je ve West Coast poměrně důležitý prvek a tak se nemusí hodit trenérům typově.

Gerald Everett, Seattle Seahawks

Everett hrál West Coast u Rams a hrál loni s Wilsonem v Seattlu. není to bůhvíjaká hvězda, ale jde o konzistentního hráče, který umí v pasové hře a zná systém. Neměl by stát majlant.

Maxx Williams, Arizona Cardinals

Hodí se do systému. Je dobrým blokařem pro běh a to by mohla náš tým zajímat. Dobře by se doplňoval s ofenzivní hrozbou Albertem O. Nešlo by o TE1 v dominantním slova smyslu, ale o hráče, který by levně doplnil šířku kádru.

C.J.Uzomah, Cincinnati Bengals

Uzomah je po solidní sezóně v týmu finalisty Super Bowlu. Ukázal své možnosti v zajímavých hrách. Pokud bude možné jej získat, bude rozhodující cena, protože C.J. umí blokovat a umí v pasové hře.

O.J.Howard, Tampa Bay Buccaneers

U Bucs se mu krutě nevedlo navzdory výběru v prvním kole draftu a velkému hypu okolo jeho talentu. Howard je atletickým hráčem, který umí blokovat a u nás by třeba talent probudil pod OC, který přímo TE trénoval. Schéma a RW3 by mu mohli pomoci v pasové ofenzivě.

Měl by Rob Gronkowski zájem?

Evan Engram, NY Giants

Úplná blbost to není. Engram by mohl být dobrá zbraň, ale je to také spíše přerostlý WR, než komplexní Tight End, co umí kromě pasové hry i blokovat.

Tyler Conklin, Minnesota Vikings

Mladý hráč na vzestupu. Dostal příležitost u Vikes po zranění Irva Smithe Jr a hrál dobře. Cyhtil 61 přihrávek pro 593 yardů a 3 TD v ofenzivě Klinta Kubiaka. To je ten týpek, co nám letos bude dělat QB kouče a koordinátora pasového útoku. Navíc, to není poslední vazba, co v týmu na Conklina máme. G Paton byl součástí týmu, který jej v roce 2018 draftoval do fialových služeb. V podpisu tohoto hráčem by mohly hrát roli jak zmíněné konexe, tak uvolněné místo TE1 a RW3.

Deffensive Line (Shelby Harris)

Shelby Harris se vypracoval z nedraftované nuly ve kvalitního startera v NFL. Parádní práce. Trade do Seattlu pro něj byl opravdu drsný, ale přijmul fakt, že jsme mu v Denveru dali šanci a vlastně kariéru a že jde do týmu, který si jej přál a tak má o jeho služby zájem. Pro nás ale jeho odchodem vznikla poměrně velká díra. Svým způsobem větší než v případě prvokolového draft výběru Noaha Fanta.

V době, kdy je potřeba vyvinout tlak na QB v málo lidech a soustředit se v pasové lize hlavně na coverage, jsem zatím narazil spíše na běhové špunty, ale on se někdo třeba ještě objeví.

Akiem Hicks, Chicago Bears

32 let. Nicméně tenhle týpek je skvělým obráncem i v tomhle věku. Není agresivním pass rusherem, ale v běhové obraně žere Ofenzivní lajnmeny na počkání. Dal by se pořídit na 1-2 letou smlouvu? To by byla hodně dobrá náhrada za Shelbyho, který také nepatřil k explozivním pass rusherům.

Calais Campbell, Baltimore Ravens

I tenhle „drobeček“ je podobně jako Hicks na špatné straně věku (35 let). I on vyniká skvělou hrou proti běhu. Slevička od kluka s vazbami v Coloradě?

Folorunso Fatukasi, New York Jets

Další spíše běhový obránce pro první dva downy. Při pasových downech toho moc nenabídne, ale cenovka by měla být nízko.

B.J.Hill, Cincinnati Bengals

Hill je platným hráčem DL. 26 let, takže je na seznamu nejmladší a tudíž nejperspektivnější. Hill umí tlačit na turn overy, zacpávat díry a má dobré načasování. Má ve statistikách i INT z rukou Mahomese.


Neobjednáme RW3 dresy s množstevní slevou?

1 trackback / pingback

  1. Offseason 4: Broncos potřebují dobudovat tým | Denver Broncos

Přidat komentář