Když se kácí les?

Au. To bolelo.

Moje nedělní večery a následující pondělky (někdy úterky) jsou plné sportovní deprese a nasranosti.

Proti Commanders jsme ukázali, že náš útok má pod vedením Seana Paytona a Russella Wislona opravdový potenciál. Ukázali jsme, jak se starý pes jen těžko učí novým kouskům. Pro Wilsona je časomíra vážně nepříjemný nepřítel, se kterým zatím nic nezmohl ani tvrďák Payton. Snad Russellovi pomůže nápověda na předloktí.

Také jsme ukázali, jak je cokoli, co se nyní snažíme budovat, křehké. Prvních dvacet minut jsme vypadali jako top tým ligy. Pak stačil jeden fumble s neodpískanou face mask penaltou a celý tým, celá naše hra v útoku i obraně se rozsypala jak domeček z karet.

Cards Falling GIFs | Tenor
Může jít o obrázek 2 lidé, lidé hrající americký fotbal a text, kde se píše 8 Zack Kelberman @KelbermanNFL The #Broncos offense ranks: 1stin points per possession .1stin TD drive % total DVOA Success Rate EPA per play 7th .8th Russell Wilson ranks: •2nd in TD passes ・3rd cpoe ·4th QB rating .6th EPA per play 10th in Success Rate Liked by superduperdave_ and others broncosbybran For anyone who has to hear offense not the problem. the #Broncos 3 words. Vance. Desmond. Joseph.

V zítřejším zápase proti Miami máme jen papírové šance bodově uspět. Je nutné udržet útok na stejné a lepší vlně. Je potřeba něco udělat s obranou, protože ta hraje pod svoje možnosti. Imho. Nejsem fanoušek Vance Josepha a už před sezónou jsem tipoval, že jej v průběhu ročníku nahradí třeba DB kouč Parker. Ale věřte mi, že bych si přál opak a Joseph mně a celé lize dokázal, že je top defenzivní kouč. A že nám to ukáže třeba už tuto neděli.

Je potřeba jít stále nahoru a zapracovat na stabilitě, mentální odolnosti, sebevědomí. Snažíme se budovat silný tým a jak jsem psal před sezónou, tak jde o určitý přechod, který není jednoduchý. Přerod, chcete-li. Já také nejsem trpělivý fanoušek a chtěl bych výsledky hned. Ale pokud budeme v půli sezóny koukat na pokročilý tým, co dá 30 v útoku a udrží 20 v obraně. Nesesype se po jednom nebo dvou nepřízních osudu a nebudeme v „bulváru“ řešit, co kdo proč za to může, budu spokojený.

Go Broncos !!!


Dnes 21:30 našeho času utkání NCAA mezi domácím Oregonem a hostujícími Colorado Buffaloes kouče „Prime Time“ Sanderse. Rozhodně si to pustím. Poďme Buffaloes!

Buďte první, kdo vloží komentář

Přidat komentář