Prohra s Lions musí vést k poučení

Nebudu se pouštět do nějakých delších analýz. Zápas v Detroitu ukázal našim trenérům, kterým směrem vylepšovat naši hru a sestavu týmu, abychom byli za rok více konkurence schopní. Tím se chci ale podrobněji zabývat až po sezóně.

Věřil jsem, že bychom mohli lehce nervózní Lions potrápit a když by se pár věcí sešlo, tak i porazit. Prakticky se ale nedařilo vůbec nic. Párkrát jsme se střelili do vlastní nohy, na všech frontách nás překoučovali a přehráli. Byl z toho jasný výsledek. Sean Payton potažmo další trenéři a hráči si z této signifikantní prohry musí ponaučení a pracovat na vylepšení. Nějakým způsobem máme tým v přerodu a tyhle prohry nás musí posunout dál.

Ráz utkání pomohl udat fumble Russella Wilsona v našem prvním drivu. Nicméně každý tým, pomýšlející na výhru, musí být dostatek silný takový moment ustát. Jenže my jsme nebyli schopni zahrát skoro nic.

Ofenzivní lajna zahrála nejhorší zápas v sezóně. Problém v protekci i blokování. To se pak hraje dost těžko.

Rychlé dynamické útoky naší obraně škaredě nesvědčí. Náš soft přístup a tragický tackling nabízí pro takové ofenzivy příliš mnoho živné půdy. Josephova obrana imo hraje příliš „buď a nebo“. Buď rozpoutáme chaos a QB to nedá, nebo dostaneme na zadek.

V zápasech, kdy na obou stranách míče výrazně prohrajete na Line of Scrimmage, nemáte šanci na výhru. Dál bych se v tom nepatlal.

Zbývající zápasy v prosinci ale budou mít i nadále svůj náboj. Play Off naděje stále žijí. Zatím ještě docela reálně. Musíme však všechny tři zbývající zápasy vyhrát. Jedná se o týmy s negativní bilancí s náhradními QB. Dvakrát půjde o utkání v divizi proti týmům Chargers a Raiders, které letos propustily své hlavní kouče. Prvním zápasem naděje bude domácí duel s Patriots.

Bill Bellichick určitě nebude chtít zakončit svou poslední sezónu v Bostonu TOP5 pickem draftu 2024 a přijede s jasným plánem. Bude se opírat o skvělou tuhou obranu a v ofenzivě o běhovou hru, která naší obraně nesvědčí. Pokud se nám nepodaří rozvázat hru dvojciferným vedením, bude to hodně bojovný a bolestivý zápas.

1 komentář

  1. Modern Talking был немецким дуэтом, сформированным в 1984 году. Он стал одним из самых ярких представителей евродиско и популярен благодаря своему неповторимому звучанию. Лучшие песни включают „You’re My Heart, You’re My Soul“, „Brother Louie“, „Cheri, Cheri Lady“ и „Geronimo’s Cadillac“. Их музыка оставила неизгладимый след в истории поп-музыки, захватывая слушателей своими заразительными мелодиями и запоминающимися текстами. Modern Talking продолжает быть популярным и в наши дни, оставаясь одним из символов эпохи диско. Музыка 2024 года слушать онлайн и скачать бесплатно mp3.

Přidat komentář