Prohra. New Orleans Saints at Denver Broncos 31 – 3.

Co k tomuto utkání napsat? Nebude toho moc. Utkání, které se němělo odehrát, nedostane ani vlastní titulní obrázek.

NFL se rozhodla tento zápas nepřeložit, byť máme v karanténě všechny QB na soupisce. Zklamáním je laxní přístup QB týmu, kteří se dostatečně nechránili, stejně jako rozhodnutí NFL. Nebudu to zde ale řešit, jelikož s tím nikdo nic stejně neuděláme.

Průběh zápasu ukázal, že to mohlo být daleko zajímavější utkání, než se obecně čekalo. Obrana Denveru hrála skvělý zápas. Taysom Hill naházel 9/16 pro pouhých 78 yardů. Celou dobu tak Saints sázeli na pozemní hru, která dala zabrat naší Defenzivní linii plné náhradníků. Na „kdyby“ se nehraje, ale zamrzí, že s alespoň trošku kompetentním útokem – rozuměj s QB – bychom mohli Saints opravdu citelně potrápit.

Naše náhradní řešení – WR Kendall Hinton zkompletoval jedinou přihrávku pro 13 yardů a dva interceptiony. Hinton nehrál ostrý zápas coby QB pět let a tak jsme nic lepšího proti kvalitní obraně Saints po dni tréninku čekat nemohli. Zážitek ze startu v utkání NFL, ale už Hintonovi nikdo nevezme. A tak se k tomu postavili i naši hráči.

Hinton: „Mohu jednoduše potvrdit, že posledních 24 hodin bylo nejhektičtějšími v mém životě. Když jsem v helmě dostal play call, bylo to čisté vzrušení. Samozřejmě, že tam byly nervy a nevíra, ale tým mě hodně podpořil a celou dobu mě spoluhráči podporovali a udělali mi to lehčí.“

Bez legitimního QB se náš útok utkáním protrápil. RB běhali do zdi, protože soupeř věděl, že budeme běhat.

Nezbývá než poplácat po zádech Brandona McManuse, že proměnil 58-yardový kop a smazal nulu na kontě našeho týmu.

Prohra našeho týmu nic neřeší. Vnímám ji ale jako prohru NFL a prohru amerického fotbalu. Naši hráči se nemají za co stydět. Tím kdo by se ale stydět měl, je vedení NFL a naši QB, kteří měli být vůdci a nebyli jimi. Tohle utkání se hrát nemělo a ničemu neprospělo.

Speciálně budeme s napětím očekávat informace o zraněních Lindsayho a Callahana, kteří utkání nedokončili a my jen doufáme, že to bylo z důvodu šetření opor a ne něčeho serióznějšího.

Buďte první, kdo vloží komentář

Přidat komentář